Ana Delo

Sama zase pravi, da je že 25 let vsestranska plesalka. V vrtčevskih letih je najbolj uživala med plesom na hotelskih terasah morskih letovišč in tako je bil vpis v plesno šolo logičen naslednji korak. Želja po učenju in odkrivanju novega jo je peljala tudi v druge plesne zvrsti: latinoameriške in standardne plese, jazz showdance, step, balet, tehnike modernega plesa, cheerleading, hip hopa, orientalskih plesov in poledance

 

  Plesala je kot solistka, v parih, malih in velikih skupinah. Tako v show dance-u kot v hip hop-u (kot članica skupine) tekmovala vrsto let in osvajala državne, evropske ter svetovne naslove prvakov. Poleg tega pa se je ponudila priložnost za televizijske in druge vrste nastopov, ki so jo prevzeli za vedno. Kot članica pleske skupine Kazina je vrsto let nastopala v televizijskih oddajah, casinojih, na raznih prireditvah in odmevnih dogodkih. Z daljšimi plesnimi turnejami pa je 5 let nastopala v spektaklu ABBAFEVER v tujini. Pretežno v Nemčiji, tudi na Nizozemskem, Belgiji, Španiji, Avstriji, Angliji in Tajvanu.

 

Ko je izginila želja po tekmovanjih je začela svoje znanje predajati drugim. Kot plesna pedagoginja je sodelovala z mnogimi:

 

-v manekenski šoli Vulcano Models, s poučevanjem manekenske hoje in plesa otrok ter najstnikov

 

-v sodelovanju z Vulcano Models je ustvarila tudi svoj prvi celovečerni plesni show Orient Spiced

 

-v plesni šoli Pan s poučevanjem plesa predšolskih in šolskih otrok v vrtcih

 

-v plesni šoli Kazina s poučevanjem orientalskih plesov in Dance Fita

 

-priprave za nastop s skupino PAZ Vinko Vodopivec

 

Po vseh osvojenih plesnih zmagah, nastopih, turnejah in poučevanju drugih pa se je prejšnjo sezono zaljubila v pole dance – zvrst, ki prebuja in poudarja ženstvenost in seksapil, poleg tega pa prav intenzivna vadba za celotno telo. Ker pa sama ugotavlja, da ima rada več zvrsti hkrati in ob pretiranem posvečanju eni, pogreša drugo, si je želela ustvariti plesno vadbo, ki to omogoča. Tako s septembrom 2012 začenja z LA FEMME

Prijavi se na naše e-novice

* obvezna polja

Vaše podatke bomo uporabili za namene obveščanja o dogajanju v studiu in informacijami povazani z njegovim delovanjem. Če želite še naprej prejemati e-obvestila Vas prosimo, da označite spodnje polje:

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na povezavo za odjavo od prejemanja obvestil na dnu vsake e-pošte, ki vam jo pošljemo, ali prek naslova natarajastudio@icloud.com.

Za pošiljanje obvestil uporabljamo storitev Mailchimp. S prijavo nanje se zavedate, da bodo vaši podatki shranjeni in obdelovani na Mailchimpu po politiki zasebnosti opisani tukaj.

© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: Sloway spletne rešitve