Ashtanga Joga 1&2

Ashtanga Joga 1&2

Ashtanga Joga 1&2

Ashtanga joga je zahtevna dinamična vadba, ki prihaja iz Indijskega mesta Mysore in daje poudarek na gibanju usklajenem z dihanjem ( Vinjasa).Ves čas vadbe se prakticira dihalna tehnika Ujjayi dih (Zmagoviti dih).Ashtanga se prakticira po točno določenem zaporedju in traja 90 minut.Obstaja več stopenj, v Nataraja joga studiu prakticiramo 1.in 2.stopnjo. Učita Gordana Mojsilovič in Anamaria Bagarič.

 

Ashtanga joga v prevodu pomeni 8-delna joga in je sestavljena iz: Yam in Niyam (moralnih zapovedi), Asan (poz), Pranayam (dihalnih tehnik), Pratyahare (obvladovanja čutov), Dharane (koncentracije), Dhyane (meditacije) in Samadhija (razsvetljenja).

 

Ashtanga joga je sistem joge zapisan v tekstu Yoga Korunta in je bil med študijem joge predstavljen Sri K.Pattabhi Joisu, ki ga je nato populiziral.

 

“99% practice and 1% theory.” (K.Pattabhi Jois)

 

Ashtanga 1 je na urniku ob sobotah (Gordana) od 8.00-9.30 ure, Ashtanga 2 ob ponedeljkih (Anamaria) ob 18.15-19.45 in Mysore ob sredah (Gordana) zjutraj med 6.00-9.00 uro.

Prijavi se na naše e-novice

* obvezna polja

Vaše podatke bomo uporabili za namene obveščanja o dogajanju v studiu in informacijami povazani z njegovim delovanjem. Če želite še naprej prejemati e-obvestila Vas prosimo, da označite spodnje polje:

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na povezavo za odjavo od prejemanja obvestil na dnu vsake e-pošte, ki vam jo pošljemo, ali prek naslova natarajastudio@icloud.com.

Za pošiljanje obvestil uporabljamo storitev Mailchimp. S prijavo nanje se zavedate, da bodo vaši podatki shranjeni in obdelovani na Mailchimpu po politiki zasebnosti opisani tukaj.

© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: Sloway spletne rešitve