Vadba la femme

Nova plesna vadba. La Femme … Ženstvenost, skrivnost žensk, ki jo vsaka zase med in s plesom odkriva pri sebi. Ženska na različne načine. Včasih nežna in romantična, drugič močna in odločna, pa razigrana in vesela ali seksi in zapeljiva. Koncept vadbe: vsaka 2 meseca oz. vsakih 8 vaj se razpiše nova tematika. Glede na tematiko se prilagodi glasba, styling, rekviziti, vzdušje in seveda koreografija. Pred začetkom vsake tematike tečajnice dobijo navodila, ki jih inspirirajo skozi naslednjih 8 vaj.
 
Program vadbe (120 min):
 
15 min ogrevanja
 
15 min vaj za fit plesno telo (za raven trebušček, čvrste ritke, lepe noge, elegantne roke in močan hrbet)
 
15 min raztezanja za večjo gibljivost
 
15 min piljenja plesnih osnovnih elementov
 
45 min plesa in učenje koreografije
 
15 min ohlajanja telesa
 
Na urniku ob ponedeljkih ob 19.45-21.15. Zaprta skupina, potrebno je rezervirati mesto.

Prijavi se na naše e-novice

* obvezna polja

Vaše podatke bomo uporabili za namene obveščanja o dogajanju v studiu in informacijami povazani z njegovim delovanjem. Če želite še naprej prejemati e-obvestila Vas prosimo, da označite spodnje polje:

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na povezavo za odjavo od prejemanja obvestil na dnu vsake e-pošte, ki vam jo pošljemo, ali prek naslova natarajastudio@icloud.com.

Za pošiljanje obvestil uporabljamo storitev Mailchimp. S prijavo nanje se zavedate, da bodo vaši podatki shranjeni in obdelovani na Mailchimpu po politiki zasebnosti opisani tukaj.

© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: Sloway spletne rešitve