Andrej Zupančič

Umetnost borilnih veščin sem spoznal, ko sem prvič slišal za shaolin treninge. Vadba me je kmalu prevzela in sem se zaljubil. Naporni treningi, kjer se boriš in tekmuješ sam s sabo. Če sem iskren, ne vem kakšen stil življenja sem imel preden sem spoznal shaolinsko vadbo, vsekakor ni bil dober zame na dolgi rok. Na začetku mi je vadba tudi pomagala, da sem splezal iz takrat težkega obdobja v mojem življenju.

 

Nato je bil del težkih treningov tudi mehki del vadbe. Qi gong pomeni vaja ali delo z življenjsko energijo, ki je tudi del kitajske medicine. Mehka vadba mi je pomagala priti k sebi, z zavedanjem diha in giba. Ravnovesje med mehkim in trdim mi je odprlo pot raziskovanja te umetnosti. Vpliva na pretok posameznika, lahko pa ga izvajamo tudi  za samozdravljenje. V hitrem tempu življenja sem z vadbo ustvaril rutino, ki mi je dala red, da sem začutil v katero smer želim hoditi in predvsem česa ne želim ali kaj ni dobro zame. V simbolu jin jang-a se skriva ta princip nasprotij, ki dajeta svetu dinamičnost. Dva aspekta ene resničnosti.

 

Po trinajstih letih učenja pri mojstru v Shaolin templju Slovenija, bi rad zdaj vadbo Qi Gong-a prenašal naprej. Odprl sem Body.Mind Ljubljana z namenom širjenja tega znanja.

 

Qi Gong poučujem dvakrat na teden, ob torkih ob 8.30 zjutraj in ob četrtkih ob 20.00 zvečer.

Prijavi se na naše e-novice

* obvezna polja

Vaše podatke bomo uporabili za namene obveščanja o dogajanju v studiu in informacijami povazani z njegovim delovanjem. Če želite še naprej prejemati e-obvestila Vas prosimo, da označite spodnje polje:

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na povezavo za odjavo od prejemanja obvestil na dnu vsake e-pošte, ki vam jo pošljemo, ali prek naslova natarajastudio@icloud.com.

Za pošiljanje obvestil uporabljamo storitev Mailchimp. S prijavo nanje se zavedate, da bodo vaši podatki shranjeni in obdelovani na Mailchimpu po politiki zasebnosti opisani tukaj.

© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: Sloway spletne rešitve