Kim Majoranc

Kim je v svojem življenju našla dve strasti, ki sta postali njeno delo — je učiteljica joge in psihologinja.

Na pot učenja joge se je po več letih samostojne prakse podala, ker je želela poglobiti svoje znanje, malo pa tudi zaradi spodbude ljudi iz njene okolice, ki so si želeli, da bi jih poučevala jogo. Tako je leta 2020 pridobila licenco za učiteljico Hatha joge (200/300) v Nataraja joga studiu, še pred tem pa si je praktične izkušnje pridobivala s poučevanjem svoje skupine. V istem obdobju je pričela s poučevanjem joge tudi v Nataraja studiu.

 

Poleg poučevanja joge se ukvarja še s psihološkim svetovanjem (magistrica psihologije (2018) in športna psihologinja), kjer se srečuje z ljudmi, ki bi radi izboljšali svoje mentalne sposobnosti in bolje “preformirali” na različnih področjih svojih življenj. Opravljeno ima prvo stopnjo Vedenjsko Kognitivnih Psihoterapij (2019) ter pridobljen naziv športne psihologinje (2020). Svetovalno prakso vodi od leta 2016.

 

Po duši je kreativna in izraža se preko fotografije, oblikovanja in urejanja profilov na družbenih omrežjih. Od začetka leta 2021 med drugim pomaga skrbeti tudi za profil Nataraja joga studia. Poleg tega rada plava, hodi v gore, se vedno znova in znova vrača na Korčulo za tisti pravi oddih ter razvaja svoje brbončice z dobro hrano.

 

Uči dinamične stile joge in tudi, ko pravi, da bo “danes bolj enostavna ura” se na koncu izkaže, da ni imela prav. V svoje ure rada vključi vaje za moč in vedno poskrbi, da se predvaja dobra in energetična glasba. Na koncu ure, med sproščanjem, rada vključi tudi razne psihološke mentalne tehnike, če vas zanima katere pa boste morali obiskati katero od njenih ur. 

 

  • Magistrica psihologije, FF LJ, 2018
  • I. stopnja Vedenjsko Kognitivnih Psihoterapij, DVKT SLO, 2019
  • Tečaj splošnih vsebin za trenerje; FŠ LJ, 2017
  • Športna psihologinja, DPS, 2020
  • Učiteljica Hatha joge (RYS200, JZS300), 2021

 

Kim vodi Dinamično jogo ob četrtkih ob 18.30-19.45.

 

 

Prijavi se na naše e-novice

* obvezna polja

Vaše podatke bomo uporabili za namene obveščanja o dogajanju v studiu in informacijami povazani z njegovim delovanjem. Če želite še naprej prejemati e-obvestila Vas prosimo, da označite spodnje polje:

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na povezavo za odjavo od prejemanja obvestil na dnu vsake e-pošte, ki vam jo pošljemo, ali prek naslova natarajastudio@icloud.com.

Za pošiljanje obvestil uporabljamo storitev Mailchimp. S prijavo nanje se zavedate, da bodo vaši podatki shranjeni in obdelovani na Mailchimpu po politiki zasebnosti opisani tukaj.

© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: Sloway spletne rešitve