Nina Božič

Nina Božič

Ljubiteljica dobrih čevljev, ki najraje hodi bosa. Športna navdušenka, ki rada bere. Z občutkom za dinamiko gibanja, ki je povezan v ritem vseh različic življenjskih odtenkov. Svojo poklicno pot ustvarja na področju marketinga in komunikacije. 

 

Kot bivša profesionalna plesalka jazza, showdanca in stepa v plesni šoli Kazina, je nastopala v številnih TV zabavnih oddajah (Teater Pradižnik, Poglej in zadeni, Res je, ...), odrskih predstavah in dogodkih širom Slovenije ter plesnihi modnih revijah v Avstriji.  Svojo uspešno tekmovalno plesno kariero je ob zaključku okronala z naslovom državne prvakinje v stepu.  Svoje znanje plesnih tehnik je prenašala na mlajše generacije v plesni šoli Miki, kot certificirana inštruktorica aerobike pa poučevala v različnih finteh centrih. 

Danes v plesu ostaja kot sodnica Modernih plesnih tehnik (jazz, modern, hip-hop, breakdance, disco, showdance, orient, step, ...) 

 

Gibanje je tisto, kar ji daje energijo, zato počitnice z družino najraje preživlja na kajtarskih spotih, smučarskih strminah in zasneženih tekaških poligonih. Svojo dnevno rutino usklajuje z različnimi vadbami, joga pa jo je popolnoma prevzela pred dobrmi 3-leti. Poleg fizične vadbe jo navdušuje vztrajnosti in potrpežljivost, umirjenost, ki je tista, ki nadgradi vadbo in vsakodnevni ritem življenja. Biti tu in zdaj, samo z zavedanjem diha, telesa in misli trenutka  je tisto, kar poživlja in ustvarja ravnovesje in pozitivno energijo. 

 

Šolanje: 

  • Inštruktorica fitnesa in aerobike 
  • IKO tečaj kitesurfinga
  • Gyrokinesis Level 1 Pre-training Program
  • Gyrotonic Level 1 Pre-training Program
  • Učiteljski tečaj Hata Yoga 200 ur, Nataraja studio

 

 

Prijavi se na naše e-novice

* obvezna polja

Vaše podatke bomo uporabili za namene obveščanja o dogajanju v studiu in informacijami povazani z njegovim delovanjem. Če želite še naprej prejemati e-obvestila Vas prosimo, da označite spodnje polje:

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na povezavo za odjavo od prejemanja obvestil na dnu vsake e-pošte, ki vam jo pošljemo, ali prek naslova natarajastudio@icloud.com.

Za pošiljanje obvestil uporabljamo storitev Mailchimp. S prijavo nanje se zavedate, da bodo vaši podatki shranjeni in obdelovani na Mailchimpu po politiki zasebnosti opisani tukaj.

© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: Sloway spletne rešitve