Staša Usnik

Že od otroštva je gibanje velik del njenega življenja. Pri štirih letih je začela plesati, končala je umetniško gimnazijo, smer sodobni ples. Takrat je prvič prišla v stik z jogo.

 

 

 

V zelo stresnem obdobju življenja je hitro odkrila, da je bila vadba joge edini trenutek, ko se je počutila mirno. Joga ji je pokazala, kako imeti zdrav, spoštljiv odnos do same sebe in ji popolnoma spremenila način življenja. Po večih letih lastne prakse je opravila učiteljski tečaj v Agniyoga šoli. Svoje znanje redno dopolnjuje z raznimi izobraževanji (trenutno končuje tečaj za joga terapevta). Redna praksa joge in dnevna meditacija je njen način življenja.

 

 

 

Verjame, da imamo vsi možnost živeti mirno in srečno življenje, zato svoje znanje z veseljem predaja naprej.

     

Prijavi se na naše e-novice

* obvezna polja

Vaše podatke bomo uporabili za namene obveščanja o dogajanju v studiu in informacijami povazani z njegovim delovanjem. Če želite še naprej prejemati e-obvestila Vas prosimo, da označite spodnje polje:

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na povezavo za odjavo od prejemanja obvestil na dnu vsake e-pošte, ki vam jo pošljemo, ali prek naslova natarajastudio@icloud.com.

Za pošiljanje obvestil uporabljamo storitev Mailchimp. S prijavo nanje se zavedate, da bodo vaši podatki shranjeni in obdelovani na Mailchimpu po politiki zasebnosti opisani tukaj.

© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: Sloway spletne rešitve