Jutranja joga

Vadba joge, ki nežno prebudi telo in vas s pozitivno naravnanim duhom in kakšno lepo afirmacijo pripravi na dan poln izzivov.Telo in duha bomo ob zgodnjih jutranjih urah prebujali z različnimi vajami iz joge, tibetanskimi vajami, dihanjem in elementi samomasaže. Vadba primerna za tiste, ki želite aktivno začeti svoj dan in je primerna za vse stopnje jogijskega znanja.
 

Po mačje (včasih bolj nežno in počasi spet drugič bolj aktivno) se prebujamo zaenkrat 3x tedensko.

 

 

 četrtek 8.45-10.00 (Nataša) (četrtkova jutranja joga ima inspiracijo v Forrest joga tehniki), vadba poteka v studiu in on line
 
sobota 9.45-10.45 (Nataša) (v soboto zjutraj kombiniramo vadbo v studiu in on-line) ter
 
nedelja 9.00-10.00 (različne učiteljice).
 
 
 

 

Prijavi se na naše e-novice

* obvezna polja

Vaše podatke bomo uporabili za namene obveščanja o dogajanju v studiu in informacijami povazani z njegovim delovanjem. Če želite še naprej prejemati e-obvestila Vas prosimo, da označite spodnje polje:

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na povezavo za odjavo od prejemanja obvestil na dnu vsake e-pošte, ki vam jo pošljemo, ali prek naslova natarajastudio@icloud.com.

Za pošiljanje obvestil uporabljamo storitev Mailchimp. S prijavo nanje se zavedate, da bodo vaši podatki shranjeni in obdelovani na Mailchimpu po politiki zasebnosti opisani tukaj.

© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: Sloway spletne rešitve