Čakra Flow joga

Čakra Flow joga

Čakra Flow joga

 
Čakra Flow je vadba pri kateri se s tekočimi sekvencami asan posvetimo celotnemu telesu. Z asanami, meditativnimi vadbami in pranajamami spodbujamo delovanje posamezne čakre in hkrati regeneriramo celotno telo. S pravilnim in usmerjenim dihanjem, ob spremljavi glasbe, včasih hitreje včasih počasneje tekoče prehajamo iz asane v asano. Vadba je namenjena vsem stopnjam jogijskega znanja in se lahko sproti prilagodi posameznikovim zmožnostim. 
 
Čakra Flow joga je primerna za vse, ki želijo delovni dan zaključiti z umirjenim umom in hkrati narediti nekaj za gibljivost in moč telesa.
 
Čakra Flow je na urniku ob četrtkih ob 17.15 uri, vodi jo Melani Topalović.

Prijavi se na naše e-novice

* obvezna polja

Vaše podatke bomo uporabili za namene obveščanja o dogajanju v studiu in informacijami povazani z njegovim delovanjem. Če želite še naprej prejemati e-obvestila Vas prosimo, da označite spodnje polje:

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na povezavo za odjavo od prejemanja obvestil na dnu vsake e-pošte, ki vam jo pošljemo, ali prek naslova natarajastudio@icloud.com.

Za pošiljanje obvestil uporabljamo storitev Mailchimp. S prijavo nanje se zavedate, da bodo vaši podatki shranjeni in obdelovani na Mailchimpu po politiki zasebnosti opisani tukaj.

© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: Sloway spletne rešitve