Pravljična joga

Pravljična joga

Pravljična joga

Nova VADBA ZA OTROKE od 3. do 8. leta in njihove spremljevalce. Na Pravljični jogi bomo spoznavali pravljice in njihove junake, prek njih jogo, dih in sprostitev. Vadba nas bo popeljala v domišljijske dežele, kjer se bomo lovili z velikani, iskali bisere morskim deklicam, oponašali čebelji dih in na koncu vadbe kot leni kuščarji poležavali na skalah.
 
KAJ JE PRAVLJIČNA JOGA (povzeto po knjigi Urške Božič)
 
“Pravljična joga je vodena vadba z elementi joge, posebaj oblikovana za otroke od najnežnejše starosti naprej. Če dojenčkovo telo v asano postavi njegova mami, potem malčkovo telo v asano zvabi pravljica. Pravljična joga je igra in vadba za otroke, ki upošteva vse jogijske principe. Otroci se spoznavajo s svojim telesom, z zmožnostmi, ki jih ponuja, naučijo se osnovnih jogijskih poz in preprostih dihalnih tehnik ter se ob tem odlično zabavajo.
 
Pravljična joga poudarja nenasilen in spoštljiv odnos do sveta, soljudi in do samega sebe, poudarja prisotnost v danem trenutku, predvsem pa poudarja pozitivnost in netekmovalnost. Pravljična joga je “delo v nastajanju”, kar pomeni, da se ves čas razvija in postaja bogatejša, boljša, popolnejša. Eno od jogijskih načel skrbi samo za to, da se odmaknemo od cilja, da nas ne skrbi, kakšen bo končni rezultat; kar si sama razlagam tako, da je dovolj, če uživamo in se maksimalno zavedamo poti same. Pravljična joga je zelo zabavna pot. In kar je še boljše: v njej lahko uživa cela družina.”
 
Trenutno še nimamo urnika za Pravljično jogo in Jogo za otroke (8-12 let), termin še objavimo.

Prijavi se na naše e-novice

* obvezna polja

Vaše podatke bomo uporabili za namene obveščanja o dogajanju v studiu in informacijami povazani z njegovim delovanjem. Če želite še naprej prejemati e-obvestila Vas prosimo, da označite spodnje polje:

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na povezavo za odjavo od prejemanja obvestil na dnu vsake e-pošte, ki vam jo pošljemo, ali prek naslova natarajastudio@icloud.com.

Za pošiljanje obvestil uporabljamo storitev Mailchimp. S prijavo nanje se zavedate, da bodo vaši podatki shranjeni in obdelovani na Mailchimpu po politiki zasebnosti opisani tukaj.

© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: Sloway spletne rešitve