Lunch joga

Lunch joga je joga, ki se dogaja sredi dneva ob sredah.

 

Namenjena je vsem, ki si sredi dneva lahko utrgate čas za sebe in se v klasičnem ritmu Sivananda joge posvetite tako fizičnim asanam kot meditacijski Savasani, ki sledi vsaki asani. Vadba je namenjena vsem stopnjam jogijskega znanja in se prilagaja posameznikovim zmožnostim. Ta oblika vadbe je zelo primerna za začetnike in starejše ljudi, ki nimajo večjih gibalnih omejitev. Odlična je tudi za vse, ki si želite počasnejšega ritma in umiritve uma.

 

Rezultat je izboljšanje psiho-fizičnega počutja, povečanje energije in občutek miru, ki ga taka vadba prinese.

 

Lunch joga trenutno ni na urniku.

Prijavi se na naše e-novice

* obvezna polja

Vaše podatke bomo uporabili za namene obveščanja o dogajanju v studiu in informacijami povazani z njegovim delovanjem. Če želite še naprej prejemati e-obvestila Vas prosimo, da označite spodnje polje:

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na povezavo za odjavo od prejemanja obvestil na dnu vsake e-pošte, ki vam jo pošljemo, ali prek naslova natarajastudio@icloud.com.

Za pošiljanje obvestil uporabljamo storitev Mailchimp. S prijavo nanje se zavedate, da bodo vaši podatki shranjeni in obdelovani na Mailchimpu po politiki zasebnosti opisani tukaj.

© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: Sloway spletne rešitve