Nataraja joga festival 18., 19. & 20.6.2021

Nataraja joga festival 18., 19. & 20.6.2021

Nataraja joga festival 18., 19. & 20.6.2021

Nataraja joga studio vas vabi v prelepo Belo Krajino kjer v Kolpa glamping resortu organiziramo pravi, pravcati joga festival.

 

Dolgo se že poigravamo z idejo o organizaciji posebnega joga dogodka, kakršnega pri nas še nismo zasledili. Po mesecih negotovosti si gotovo tudi vi želite zadihati s polnimi pljuči, se predati soncu in naravi ter v sproščenem vzdušju oddelati še nekaj dobrih vadb.

Glavnina vadb in dogodkov v sklopu Nataraja joga festivala je razporejenih v soboto čez cel dan, za tiste, ki boste upoštevali naš nasvet in prespali vsaj eno noč, pa omogočamo udeležbo tudi na petkovem večernem dogodku in/ali nedeljski jutranji vadbi. Sobotni večer je rezerviran za prijetno druženje ob dobri hrani in prijetni glasbi, ob klepetu z ostalimi udeleženci festivala, kot tudi z našimi vaditelji, zato ga po našem mnenju ne smete zamuditi.

 

Pri oblikovanju programa smo se trudili povabiti priznane vaditelje, ki vam bodo na festivalu predstavili tudi vadbe, ki jih v Sloveniji ni na voljo, tako da bo za marsikoga to povsem nova izkušnja in novo pridobljeno znanje. Z vami želimo preživeti aktiven vikend in skupaj uživati v tistem krasnem občutku, ko za sebe naredimo nekaj res dobrega.

 

Začnemo v petek zvečer z energetsko Kundalini jogo in Gong kopeljo na urejenih zelenicah ob sončnem zahodu.

 

Sobota je glavnina festivala, ko z celodnevno animacijo poskrbimo za vaše malčke med 4-12 letom. Za njih imamo pravljično jogo, jogo za otroke, čarovnika, poslikave obraza, raznovrstne igrice, slikarsko delavnico za 8-12 let stare otroke ter bio ribnik v katerem se lahko namakajo med 12.15-16.15 uro.

 

Na glavnem “odru” se bo dogajalo marsikaj! Od Jutranje joge z bobni v živo, Forrest in Buti joge z gostujočo učiteljico iz Amerike, Yogaburna do slikarske delavnice za odrasle, zabavo z dj-em zvečer in unplugged koncertom ter če bo vse po sreči gostujočima artistkima iz Londona.

 

Spremljevalno dogajanje bo zajemalo kar nekaj stvari. Čez cel dan si lahko privoščite polurno masažo, poizkusite sup jogo, skočite do Kolpe, ki je oddaljena le 800 metrov, opravite nakup joga oblačil in pripomočkov po znižanih cenah, se naročite na semi-individualno kratko vadbo na Gyrotonic napravah in še kaj :).

 

V nedeljo se bomo verjetno zbudili prijetno utrujeni zato bomo ob jutranjem ptičjem petju dan začeli z pranajamo, pozdravi soncu in Yin jogo. Iz Kolpa glamping resorta moramo do 12.00 oditi a ob lepem vremenu toplo priporočamo da ostanete v okolici in si konec vikenda polepšate z kolesarjenjem po okolici, najemom kajaka v enem izmed okoliških kampov ali ohladitev v naši najtoplejši reki Kolpi.

 

Za vse sladokusce priporočamo v tem vikendu obisk restavracije Kapušin le par sto metrov od Kolpa glamping resorta. Njihova hrana poboža vsako brbončico v ustih posebaj.

 

Za vse člane JZS ponujamo 10% popust na katerikoli paket.

 

V tem primeru nakupa ne opravite preko naše strani: natarajastudio.com temveč nas kontaktirajte preko maila: natarajastudio@icloud.com.

 

 

 

Karte za Joga festival se kupijo preko naše strani,(NAKUP VSTOPNICE) za nočitve na samem kraju dogodka pa si sami uredite rezervacijo, a povejte, da ste udeleženci Nataraja joga festivala. Za nočitve v Kolpa glamping resortu lahko uporabite turistične bone. Zajtrk si lahko prinesete s seboj saj je vsaka glamping hišica oz. šotor opremljen z majhno kuhinjico ali pa si ga ob rezervaciji naročite pri ponudniku nočitev. DODAJAMO, DA SO NA SAMEM MESTU PRENOČIŠČA ŽE VSA REZERVIRANA TATO SI ČIMPREJ UREDITE NOČITVE V BLIŽINI DOGODKA.

 

Če ne želite spati v središču dogajanja ali pa če se zgodi, da bodo ob vaši prijavi eko glamping hiške že zasedene vam svetujemo kampiranje v treh bližnjih kampih: Big Berry, Podzemelj ali Krasinac. Seveda pa Bela krajina ponuja tudi številne druge nastanitve – več na tej povezavi.

 

VSTOPNICE SE BODO 10.6. PODRAŽILE! ZAGOTOVITE SI MESTO NA JOGA FESTIVALU CIMPREJ

 

Naj bo poletje čimbolj jogijsko obarvano!

 

                                                                                           

 

Program (vse spodaj našteto je v ceni karte festivala, dodatno se plača le masaža in pijača):

 

PETEK, 18.6.2021:

 

- 15.30-17.00 prihod gostov festivala, ki prespijo v Kolpa glamping resortu, dobrodošlica

- 20.00-20.30 Razpri krila: energetska kratka Kundalini joga (Katarina Hohnec)

- 20.30-22.00 Gong, zvočna kopel ob tabornem ognju (Vladimir Janc)

pred ali po dogodku možnost večerje v odlični restavraciji Kapušin par minut hoje od resorta (v lastni režiji)

 

SOBOTA, 19.6.2021:

 

 glavni oder:

- 9.00-10.00 Jutranja Flow joga z bobni v živo (NatašaRhind-Tutt)                                                                                            

- 11.15-12.45 Forrest joga (Lidija Poljaček)                                                                                                    

- 12.00-15.30 kosilo                                                                                                                                        

- 13.15-15.15 Slikarska delavnica za odrasle                                                                                                    

- 15.30-16.15 čarovnik (Sam Sebastjan)                                                                                                         

- 16.30-17.30 Yogaburn (Nina Božič)                                                                                                               

- 18.00-19.00 Buti joga (Lidija Poljaček)                                                                                                          

- 18.00-21.00 večerja                                                                                                                                    

- 19.30-22.30 chill out z d.j.-em                                                                                                                      

- unplugged nastop (presenečenje večera)

 

spremljevalni program: 

- 10.15.-18.30 sup joga po 30 min (omejeno število, prijave pobiramo vnaprej)

- 10.15-11.00 otroška joga s starši, 4-8 let

- 11.15-12.00 otroška joga, 8-12 let 

- 17.00-19.00 Slikarska delavnica za otroke, 8-12 let

- 9.00-19.00 ustvarjalnica za otroke 

- poslikava obraza

- Gyrotonic napravi za semi-individualno 20 minutno vadbo (Nina Božič)

- masaže po izbiri, 30 min (prijave pobiramo vnaprej) (dodatno doplačilo za masaže)

 

 

 

NEDELJA, 20.6.2021:

 

- 9.00-9.30 pranajama (Nataša Rhind-Tutt)

- 9.30-11.00 Pozdravi soncu in Yin joga (Nataša Rhind-Tutt)

- 11.30-12.00 odhod iz resorta

 

 

NAKUP VSTOPNICE

 

 

V samem resortu se nahaja bio ribnik v katerem se bo možno ohladiti med 12.15-16.15 uro, zato s seboj prinesite kopalke.  Tako boste opremljeni tudi za skok v Kolpo ob koncu festivala.

 

Joga blazine si morate prinesti s seboj.

 

Pijača na kraju dogodka je plačljiva.

 

Organizatorji festivala si pridržujejo pravico do spremembe urnika.

 

Po prijavi na dogodek oz. najmanj 14 dni pred dogodkom dobite vprašalnik o hrani in rezervacijah za masaže, sup jogo in slikarsko delavnico.

 

Vkolikor pride do odpovedi dogodka zaradi Covid-19 restrikcij vam izdamo vaucher v vrednosti vašega nakupa za katerokoli našo storitev oz. ponudimo nov datum festivala. 

Če pride do odpovedi z vaše strani zaradi določene samo-izolacije vam ob predložitvi ustreznih dokazil povrnemo 70% vplačanega denarja.....za ostale odpovedi pa se obrnite na Nataraja studio.

 

 

 

Idejni vodja festivala in joga učiteljica Nataša Rhind-Tutt je lastnica Nataraja studia v Ljubljani. O joga festivalu sanja že nekaj let in končno je prišel pravi trenutek, da se le-ta zgodi. Poleg joge se navdušuje nad slikanjem, igranjem bobnov, njena zadnja strast pa je osvajanje kitajščine.

 

Gostujoča joga učiteljica Lidija Poljaček prihaja iz Amerike in smo jo v Nataraja joga studiu že večkrat gostili in bili nad njo vedno navdušeni. Je izjemna ženska, svetovna popotnica, nekdanja novinarka, ki je intervjujala mnogo znanih oseb in si za vsak svoj rojstni dan podari avanturo, kot je na primer skok s padalom iz letala ali obisk vesoljskega centra.

 

Vladimir Janc, igralec na Gong nas bo popeljal v tretje dimenzije v petek zvečer. Ob tabornem ognju in sončnem zahodu nas bodo gong vibracije ponesle v theta stanje iz katerega se ne bomo hoteli prebuditi. Z pozitivnimi vibracijami lahko obogatite tudi pitno vodo, ki jo v svoji steklenici lahko prinesete na gong kopel.

 

Naš joga festival je namenjen tako resnim jogistom kot njihovim otrokom. Na nepozaben vikend tako lahko pripeljete tudi svoje malčke (4-12 let), ki jih bomo zaposlili večino sobote z raznimi aktivnostmi. Tako bo takoj po kosilu sledila predstava z priznanim čarovnikom Sam Sebastjanom!

 

Z Nino Božič se boste zagotovo imeli dobro. Na glavnem odru vam bo predstavila svojo Yogaburn vadbo, ne eni od teras glamping šotorov pa si boste lahko zagotovili eksluzivno semi-individualno vadbo na eni od gyrotonic naprav. Vredno poizkusa.

 

Katarina Hohnec bo z vami prvi večer. S svojo kundalini vadbo vam bo dvignila energijo in napolnila srce z pozitivnimi vibracijami.

 

 

Prijavi se na naše e-novice

* obvezna polja

Vaše podatke bomo uporabili za namene obveščanja o dogajanju v studiu in informacijami povazani z njegovim delovanjem. Če želite še naprej prejemati e-obvestila Vas prosimo, da označite spodnje polje:

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na povezavo za odjavo od prejemanja obvestil na dnu vsake e-pošte, ki vam jo pošljemo, ali prek naslova natarajastudio@icloud.com.

Za pošiljanje obvestil uporabljamo storitev Mailchimp. S prijavo nanje se zavedate, da bodo vaši podatki shranjeni in obdelovani na Mailchimpu po politiki zasebnosti opisani tukaj.

© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: Sloway spletne rešitve