Tae bo Joga

Tae bo joga je sožitje Jina (umirjenost) in Janga (eksplozivnost).

Vadba združuje elemente joge z ročnimi ter nožnimi tehnikami taekwondoja in kickboxa. Izvajajo se kombinacije oziroma koreografija udarcev in jogijskih elementov (ob energični glasbi-lahko dodaš, lahko izpustiš). Prepleta se intenzivna aerobična vadba s statičnimi položaji, ki ustvarjajo stabilno ter močno telo in duha. Izboljšuje se srčno-žilna ter mišična vzdržljivost, moč, gibljivost, prožnost, koordinacija, eksplozivnost, stabilnost in ustvarja ravnovesje v telesu.

 

Vadba je primerna za vse, saj bomo začeli z učenjem osnovnih udarcev iz borilnih veščin in joge, skozi sezono pa se bo stopnjevala intenzivnost same vadbe in tudi enostavne kombinacije bodo prehajale v kompleksnejše. 

 

Vadba je na urniku ob petkih zvečer, uči Nastja Zajc.

Prijavi se na naše e-novice

* obvezna polja

Vaše podatke bomo uporabili za namene obveščanja o dogajanju v studiu in informacijami povazani z njegovim delovanjem. Če želite še naprej prejemati e-obvestila Vas prosimo, da označite spodnje polje:

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na povezavo za odjavo od prejemanja obvestil na dnu vsake e-pošte, ki vam jo pošljemo, ali prek naslova natarajastudio@icloud.com.

Za pošiljanje obvestil uporabljamo storitev Mailchimp. S prijavo nanje se zavedate, da bodo vaši podatki shranjeni in obdelovani na Mailchimpu po politiki zasebnosti opisani tukaj.

© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: Sloway spletne rešitve