Zdrava hrbtenica

Zdrava hrbtenica

Zdrava hrbtenica

Vadba Zdrava hrbtenica je prilagojena za izvajanje fizične prakse joge za zdravje hrbtenice. Namenjena je za vse, ki si želijo okrepiti trebušne in hrbtne mišice, se naučiti naravne drže hrbtenice in s tem znanjem in gibanjem preprečiti in omiliti bolečine in poškodbe hrbetnice.
 
Vadba je počasna, z veliko naravnavami in s pozornostjo na vsakega posameznika.
 
O določenem problemu, ki ga morebiti imate, se pred vadbo pogovorite z certificirano joga učiteljico Stašo, ki je v Parinama joga centru opravila tečaj joga terapije.
 
Na urniku ob torkih ob 17.00 uri.

Prijavi se na naše e-novice

* obvezna polja

Vaše podatke bomo uporabili za namene obveščanja o dogajanju v studiu in informacijami povazani z njegovim delovanjem. Če želite še naprej prejemati e-obvestila Vas prosimo, da označite spodnje polje:

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na povezavo za odjavo od prejemanja obvestil na dnu vsake e-pošte, ki vam jo pošljemo, ali prek naslova natarajastudio@icloud.com.

Za pošiljanje obvestil uporabljamo storitev Mailchimp. S prijavo nanje se zavedate, da bodo vaši podatki shranjeni in obdelovani na Mailchimpu po politiki zasebnosti opisani tukaj.

© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: Sloway spletne rešitve