GOKULACANDRA: JANI JAATINEN (10.-12.12.2021)

Gokulacandra prakticira jogo zadnjih 20 let, začel jo je prakticirati z Janne Kontala, prijateljem in doživljenjskim učiteljem.

 

Gokulacandra prakticira in poučuje tradicionalno jogo z holističnim pristopom na vseh področjih človeškega obstoja. Poglablja se globoko v skrivnosti človeške duše in raziskovanje uma, sledi naukom Patanjalijevih zapisov.

 

Poleg učenja v svojem studiu v Maleziji Gokulacandra potuje po svetu in po znanih svetovnih studiih uči delavnice in učiteljske tečaje.

 

"Jani Jaatinen – Gokulacandra je eden redkih dandanašnjih učiteljev, ki je dolga leta študiral pri enem učitelju, v neprekinjeni liniji učiteljev, ki so svoje življenje posvetili proučevanju in predajanju joge naprej. Zadnjih 20 let ves svoj čas namenja praksi in poučevanju po celem svetu. Z neverjetnimi  asanami, ki jih izvaja sam, dejansko kaže na to kaj je mogoče, če v prakso asan uvedemo pravilne energetske in umske naravnanosti.  Z znanjem, ki ga živi, zna učiti napredne praktikante joge in se ravno tako spustiti na nivo začetnika ali nekoga, ki je fizično omejen/poškodovan in mu prilagoditi prakso. 

 

Kmalu po začetku ukvarjanja z jogo sva se začela spraševati kaj se za res skriva za prakso asan in joge v celoti. Celosten odgovor na to vprašanje pa nama je ponudil prav on. Njegov odgovor ni podan z filozofsko debato, temveč preko izkušnje. Resnico ne glede na to ali nam je všeč ali ne, podaja neposredno takšno kot je.

Po nekaj letih študija pri njem,  iz lastnih izkušenj lahko potrdiva, da boste na tej delavnici na lastnem nivoju pridobili veliko novega avtentičnega, uporabnega znanja in pogledali za kuliso joge.

 

Pri njem ne šteje kaj kdo lahko naredi ampak pripravljenost za delo, spremembo in predanost. 

Tako bi svetovala vsem, ki oklevate ali je vaš nivo  primeren za takega Mojstra, da pridete in se učite od Mojstra. Takšni učitelji so sila redki,  to da pride poučevat v Ljubljano je velika priložnost, vzemite si čas in se vidimo na delavnici."

 

Milena in Miha Praprotnik, učitelja joge

 

 

 

 

 

 

Cenik

vadba Gokul Vinyasa Masterclass 40,00 eur (RAZPRODANO!)
Hip Opening 50,00 eur (RAZPRODANO!)
Internal practise in Asanas 50,00 eur (RAZPRODANO!)
Arm Balance 50,00 eur (RAZPRODANO!)
The Bandhas 50,00 eur (RAZPRODANO!)
Early Bird (4 delavnice in vadba) 204,00 eur (do 10.11.2021)
4 delavnice 170,00 eur
© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: Sloway spletne rešitve