ZVOČNA MEDITACIJA - ZDRAVILNI TEMPELJ

Vljudno vabljen/a na ZVOČNO MEDITACIJO - ZDRAVILNI TEMPELJ, kjer bomo s pomočjo zdravilnega zvoka vstopili v izkustven dogodek globokega sproščanja in aktiviranja samozdravilnega procesa naših celic. Potekalo bo v Nataraja Studiu v Ljubljani v petek, 25.3.2022, ob 19:30.

---------

432 Hz zvočno potovanje je namenjeno jačanju stika z notranjo Resnico in telesnemu, umskemu in čustvenemu samozdravljenju.

 

V obdobju tisočerih informacij, ki jih sprejmemo iz okolja skozi svoja čutila v intimo našega Bitja, je izbiranje zunanjih dražljajev zelo pomembna za dnevno blaginjo. Kamor bomo usmerjali svojo pozornost, bo ta gradila našo realnost in počutje.

 

Na zvočnem potovanju bomo s pomočjo kristalnih posod, šamanskega bobna in glasu ter ostalih holističnih instrumentov soustvarjali varen prostor, kjer bodo naša telesa vstopila v popolno sproščenost in uglašenost. Vstopili bomo v alfa ter theta valovanje in skozi zvok uravnavali svoj živčni sistem, notranje organe in stanja zavesti.

 

Kot je rekel D. Tame: "There is scarcely a single function of the body which cannot be affected by musical tones. The roots of the auditory nerves are more widely distributed and possess more extensive connections than those of any other nerves in the body."

 

To pomeni, da smo ljudje bitja glasbe in zvoka, in pomembno je, kaj v svojem vsakdanu vnašamo vase skozi zvok - novice, glasba, šumi, pogovori, okolje.

---------

KAKO POTEKA ZVOČNA MEDITACIJA?

 

Natasa Rhind-Tutt nas bo pred zvočno meditacijo z jogijskimi asanami osvobodila zakrčenosti in zaprtosti v področju srčne čakre. Vaje ne bodo zahtevne in bodo primerne za vsakogar, se pa zaradi nekaj gibanja oblecite v plasteh, ki jih po potrebi odstranite ali dodate. Vadba bo pripomogla, da se lažje sprostimo in sprejmemo vse dobrobiti magičnih zvokov in glasov med zvočnim potovanjem.Med zvočno meditacijo ležimo na blazinah in samo prisluhnemo zvokom. Poslušamo, meditiramo, opazujemo in predvsem čutimo, kaj se dogaja znotraj nas. Naša zaznava se med samim dogodkom poglobi in postane subtilnejša - pripelje nas bližje domov v naše srce. 

 

Zvočna meditacija je namenjena vsakemu, ki to začuti in si želi globljega stika, aktivacijo samozdravilnega procesa ali globoke sprostitve Pred prihodom ne potrebuješ nobenega predznanja in priprav.

---------

 

PRISPEVEK: 33€/osebo 

KJE? Nataraja Studio v centru Ljubljane (Resljeva cesta 1, 1000 Ljubljana)

KDAJ? 25.3.2022, od 19:30 do 21:30

KAJ POTREBUJEŠ? Udobna oblačila in vodo. 

 

Info in prijave:

Žiga in Zala - 069 721 693 ali info@svetal.si

Nataša Nataraja studio - natarajastudio@icloud.com

 

Plačilo se izvede z gotovino pred ali po koncu dogodka.

 

PRIJAVA JE OBVEZNA, SAJ JE ŠTEVILO MEST OMEJENO.

 

Individualne zvočne kopeli in individualne terapije možne po dogovoru.

---------

Dogodek visokih vibracij in čistega zvoka bova ustvarjala Zala in Žiga.

 

O Žigu in Zali:

 

Žiga in Zala sta celostna intuitivna terapevta, ki svoj namen uresničujeta skozi zdravilen zvok in celostno podporo sočloveku. V zvoku čutita ogromno zdravilno in povezovalno moč. Živimo v svetu, kjer vse, kar je živo, valovi. Vsaka vibracija je zvok, in ni nivoja, ki se ga zvok ne bi dotaknil. Zato je zvok, ki ga izberemo z namero, lahko zelo močno orodje in darilo. 

 

V zvočnih potovanjih se na energijskem nivoju povežeta s celotno skupino in s čistim zvokom instrumentov in glasu predata vibracije ter sporočila, ki se za točno tisti trenutek izlijejo. Kode so predane v jeziku srca, instrumenti pa so uglašeni na 432 Hz (znanstveno dokazano odpira srce in sinhronizira celice v homeostazo). 

 

Veseliva se ustvarjanja svetega prostora!

 

© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: Sloway spletne rešitve