UČITELJSKI TEČAJ JOGE

Konec septembra je ponovno razpisan Učiteljski tečaj joge s katerim si pridobite poglobljen uvid v jogijsko filozofijo in zgodovino, hkrati pa si pridobite certificirano diplomo z nazivom Hatha joga učitelj priznano tako s strani Yoga Alliance kot Joga Združenja Slovenije.Program je sestavljen zelo raznoliko, z mnogimi učitelji (strokovnjaki na svojih področjih) in gostujočim učiteljem iz tujine.

 

Vabljeni na INTENZIVNI  6-MESEČNI UČITELJSKI TEČAJ JOGE (300 ur) z začetkom 23. SEPTEMBER 2023.
 
Tečaj Postani učitelj joge je sestavljen v skladu z mednarodnimi standardi Yoga Alliance (RYT) in JZS (Joga združenjem Slovenije).
 
Diploma: Po zaključku tečaja prejmete diplomo za učitelja Hatha joge, ki ima opravljenih 300  ur v skladu z mednarodnimi standardi Yoga Alliance (RYT) in JZS
 
Lokacija: Nataraja Joga Studio, Resljeva 1, 1000 Ljubljana
 
Program izvaja: NATAŠA RHIND-TUTT (certificirana učiteljica joge 500 ur) (Nataraja Studio
 
Kdaj: Tečaj bo potekal 12 vikendov.
 
datumi predavanj:
 
23. in 24. 9.
 
7. in 8. 10. 
21. in 22. 10.
 
11. in 12.11. 
25. in 26.11.
 
9. in 10.12.
 
13. in 14.1.
27. in 28.1.
 
17. in 18.2.
 
2. in 3.3.
16. in 17.3.
 
20. in 21.4.
 
Cena:
plačilo v enkratnem znesku: 1.620,00 eur
plačilo v 4ih zneskih: 1.800,00 (4x 450 eur)....prvi znesek mora biti vplačan ob prijavi pred začetkom Učiteljskega tečaja
 
vplačanega zneska za Učiteljski tečaj ne vračamo. Učiteljski tečaj pa lahko podaljšate in ga zavlečete na naslednji razpisani termin.
 
Poleg 12ih vikendov morate opraviti še 70 ur prakse z podpisi certificiranih učiteljev.
V ta namen nudimo v našem studiu 6 mesečno neomejeno karto za 360 eur (karta velja v studiu in on line).
 
 
Vpisni pogoji tečaja Postani učitelj joge:
 • osebni razgovor (v kolikor ne živite v Ljubljani, pogovor lahko poteka po telefonu)
 • kratek življenjepis v elektronski obliki
 • min 4. stopnja izobrazbe (končana poklicna šola): kopija dokazila o končani izobrazbi
 • starost 18 let: kopija dokumenta z datumom rojstva
 • izpolnjena prijavnica, ki vam jo pošljemo po e-malu
 • predhodna redna vadba joge vsaj 1 leto
Dokumente pošljite po elektronski pošti. Trajanje programa: 300 ur Okviren program – Postani učitelj joge:
 • Jogijske prakse: asane, pranajama, meditacija, mantre, mudre, bandhe
 • Predavanja: filozofija joge in zgodovina, anatomija in kineziologija, astralna anatomija, ayurveda
 • Pedagogika in didaktika: učne metode, priprava jogijske ure, demonstracija, opazovanje, asistiranje, odnos učitelj-učenec
 • Joga kot življenjski slog
  • Zgodovina joge in klasična jogijska besedila 
  • Anatomija in Kineziologija
  • Osnove športne medicine in prve pomoči 
Na tečaju poleg Nataše gostujejo še gostujoči učitelji:   indijski ayurvedski zdravnik, učiteljica Joge smeha, učiteljica Kundalini joge, predavateljica zgodovine joge, zdravnica za anatomijo, gostujoč učitelj iz tujine in še in še.
 
Program in informacije dobite pri učiteljici. Za točen program po dnevih in urah nam pišite in poslali vam ga bomo po mailu!
Z veseljem vam odgovorimo na dodatna vprašanja. Pošljite e-mail ali nas pokličite. 
 
NATAŠA RHIND-TUTT, 041 348 251, natarajastudio@icloud.com
 
Toplo vabljeni!
 
 
 

AURUORA BOWKETT & AMY SLEVIN - gostujoča učiteljica Vinyasa Flow joge iz UK v letu 2022 (za 2023 se se dogovarjamo za gostujoco uciteljico)

    
GORDANA MOJSILOVIČ – učiteljica Ashtanga Vinyase joge
Z jogo sem se srečala v začetku leta 2004, v (že) zrelih letih in po težjem zdravstvenem zapletu, ko je bilo potrebno telesu vrniti energetsko ravnovesje in moč ter nevtralizirati psihične posledice travmatičnega zdravljenja. Najprej je prakticirala zahtevnejšo, dinamično jogo, kasneje vedno več Ashtanga Vinyasa jogo. Leta 2008 je naredila učiteljski tečaj pri Jani Colonna. Pri izvajanju svoje vadbe se zgleduje po načinu učenja Lina Miele, znanega učitelja Ashtanga Vinjasa joge. Ker je praksa precej zahtevna, jo prilagaja skupini. Po določenem času se preide na Mysore način vadbo, kar pomeni, da učenci asane izvajajo samostojno, učitelj s poravnavo pomaga, da so položaji izvedeni čim bolj pravilno.
        
KATARINA HOHNEC – učiteljica Kundalini joge
Leta 2008 je pridobila naziv učiteljice kundalini joge I. stopnje v šoli Kundalini joge Amrit Nam Sarovar v Franciji pri Karta Singhu.Od takrat vadbo kundalini joge tudi samostojno poučuje. Z marcem 2010 je nadaljevala s študijem kundalini joge za učitelje II. stopnje. Njeno delo in življenje od leta 2011 širijo in bogatijo tudi tehnike Sat Nam Rasayan, katere v Ljubljani poučuje Har Darshan Kaur Neubauer iz Hamburga, ki je že 26 let tudi učiteljica Kundalini joge. Je diplomirana fizioterapevtka  zaposlena na Ortopedski kliniki v Ljubljani. 
 
VLADIMIR  JANC – Gong 
Rodil se je v Sevnici, v domači hiši. Že od malega je rad tolkel po raznih kantah in bližnjim kravžljal živce. Poslanstvo je nadaljeval kot bobnar v rock skupini. Najbolj je bil ponosen , ko je ugotovil, da lahko svoje grlo uporablja še za kaj drugega kot za kričanje; začel je  obiskovati  ure solopetja in  kasneje sodeloval v opernem zboru ljubljanske opere. Med dopustom na morju je prvič slišal gonge. Začel je redno zahajati na Iž in tam spoznavati razna ezoterična znanja. Popolnoma so ga prevzeli in mu predstavljali ter razširjali glasbeni spekter. Izobraževal se je pri različnih mojstrih: Mileni Markovski, Aidanu  McIntayre in Donu Conreaux. Danes pa svoje znanje poglablja v Pretnerjevi šoli za bioterapevte.  
 
EVA KRAŠ – učiteljica Joge smeha

Eva Kraš se je z jogo smeha prvič srečala v Rishikeshu (Indija) leta 2017, ko je zaključevala tečaj za učiteljico meditacije in se vanjo takoj zaljubila. Zato je leto kasneje zopet odpotovala v  Indijo ter pridobila znanje za učitelja "Joge smeha" pri ustanovitelju, Dr. Madanu Katarii. 

 Eva je tudi učiteljice Hatha Joge ( Nataraja studio). Za seboj ima tudi izkušnjo 10-dnevnega meditacijskega umika ( Vipassana) in pa  šolanje iz osnov budistične  meditacije (Nepal). Med drugim je mojstrica Reikija, opravila pa je tudi tečaj  NLP praktik. 

 Po vseh raznovrstno nabranih izkušnjah meni, da je smeh tisti ključni element, ki nam v vsakodnevnem življenju lahko dodatno pomaga ne samo pri tem, da nas globinsko sprosti s svojimi pozitivnimi učinki,  pač pa morda še bolj bistveno- z elementi igrivosti razbija resnost našega pogleda - tako na nas same, kot na svet.  Joga smeha je unikaten pristop, ki nam lahko zelo pomaga in se izvrstno dopolnjuje z vsemi ostalimi načini, s katerimi si pomagamo ustvarjati življenje mirnejše in lepše.

 
KATRA KODELA - kineziologija
je diplomirana psihologinja in plesalka. Znanje anatomije in biomehanike si je pridobila z izobraževanjem na Inštitutu za Franklin metodo, kjer je končala 3-letni študij (2005-2008). Leta 2007 je opravila izobraževanje za vodenje pilatesa po Stott-u, od 2012 pa tudi licenco pri Fitnes zvezi Slovenije. Vodi skupinske in individulane vadbe pilatesa in franklina, izvaja delavnice na temo pravilnega in zdravega gibanja, sodeluje na konferencah plesne medicine, predava funkcionalno anatomijo in nudi terapevtske masaže.
 
LUČKA JAGODIC - anatomija dr. medicine, srečali jo boste kot predavateljico anatomije in prve pomoči. Njena predavanja anatomije so izredno zanimiva.
 
TINA KOŠIR MAZI -  zgodovina joge
proučuje jogo skozi lastno prakso in tudi študij. Azijske duhovne tradicije so jo zanimale že od malega. Svoj dodiplomski študij filozofije in primerjalne književnosti je zaključila z diplomsko nalogo o Bhagavadgiti, za katero je prejela fakultetno Prešernovo nagrado. Trenutno končuje doktorski študij, v okviru katerega raziskuje indijsko filozofijo (posebej se posveča kašmirskemu šivaizmu).
 
SANDRA KOMASZ - Ayurveda
 
UČITELJSKI TEČAJ YIN JOGE KONEC OKTOBRA
Prijavljeni na Učiteljski tečaj imate ceno UČITELJSKEGA TEČAJA YIN JOGE po Early Bird ceni, 890 eur.

 

 

Izberi delavnico

  23.09.2023 - 08:00 - UČITELJSKI TEČAJ JOGE 300 UR (Yoga alliance in JZS certifikat) (v enkratnem znesku)
  - - UČITELJSKI TEČAJ JOGE, 300 UR (Yoga Alliance in JZS certifikat)(plačilo v 4.obrokih) (prvo plačilo, rezervacija mesta)
Za plačilo: 0,00€


© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: Sloway spletne rešitve