Dinamična joga 1&2

Dinamična joga 1&2

Dinamična joga 1&2

Dinamična joga je moderni pristop k jogi in je mešanica različnih stilov joge, ki so jih Anamaria, Nataša in Anja spoznale na svoji poti izobraževanj ter potovanj po svetu.

 

Vadba se izvaja na prijetno glasbo, mešanico Indijskih ter modernih ritmov. Konstanti flow povezuje znane in manj znane jogijske asane med seboj. Vadba je vsakič drugače zasnovana, “koregrafirana” s strani učitelja in inspirirana z izzivi vsakdanjega življenja.

 

Vadba dinamične joge je primerna za vse stopnje znanja, razen Dinamična vadba 2, ki je namenjena učencem s predznanjem joge.

 

“Na poti spoznanj samega sebe ne zanemarimo svojega telesa, ki je vozilo, ki nas pelje čez viharje življenja. Trenirajmo svoje telo, da je močno, zdravo in polno življenske sile ter, da nam nudi trdno oporo ob odkrivanju svojega uma in skrivnosti večnosti.”

 

 

 

 

 

V sezoni 2022/23 je Dinamična joga na urniku ob

 

ponedeljkih 17.00-18.00 (Anamaria)  Dinamična joga 1

 

sredah 18.15-19.30 (Nataša/Anja S.) Dinamična joga 1

 

in ob nedeljah 18.45-20.00 (Anja S./Nataša) Dinamična joga 2.

 
 

Prijavi se na naše e-novice

* obvezna polja

Vaše podatke bomo uporabili za namene obveščanja o dogajanju v studiu in informacijami povazani z njegovim delovanjem. Če želite še naprej prejemati e-obvestila Vas prosimo, da označite spodnje polje:

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na povezavo za odjavo od prejemanja obvestil na dnu vsake e-pošte, ki vam jo pošljemo, ali prek naslova natarajastudio@icloud.com.

Za pošiljanje obvestil uporabljamo storitev Mailchimp. S prijavo nanje se zavedate, da bodo vaši podatki shranjeni in obdelovani na Mailchimpu po politiki zasebnosti opisani tukaj.

© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: Sloway spletne rešitve