Vadbe

Joga

Dinamična joga 1&2

Dinamična joga je moderni pristop k jogi in je mešanica različnih stilov joge, ki sta jih Nataša in Anamaria spoznale na svoji poti izobraževanj ter potovanj po svetu.

Ashtanga Joga 1

Ashtanga joga je zahtevna dinamična vadba, ki prihaja iz Indijskega mesta Mysore in daje poudarek na gibanju usklajenem z dihanjem ( Vinjasa).Ves čas vadbe se prakticira dihalna tehnika Ujjayi dih (Zmagoviti dih).

Rocket Joga

Rocket joga je poživljajoča vadba, ki jo je skoval Larry Shultz v San Franciscu kot bolj dostopno variacijo tradicionalne Ashtange.
 

Vinjasa joga

Vinjasa joga je ena najpopularnejših oblik vadbe joge v današnjih časih. 

Yogaboard

Yogaboard je nova vadba v joga svetu. Je vadba, ki oponaša jogo na supu na vodi.

 

 

Jogalates

Jogalates je vadba, ki deluje iz notranjosti telesa proti mišicam na površju, s poudarkom na manjših mišičnih skupinah. 

Yogaburn

 Dinamične in tekoče sekvence klasičnih asan dopolnjuje gibanje plesa, elementi Gyrokinesisa ter aerobne vaje za krepitev in oblikovanje telesa. 

 
 
 

Hot joga

Hot joga je joga, ki se drži načel in zaporedja Bikram vadbe in se vadi v močno ogretem prostoru.

 
 

Jutranja joga

Vadba joge, ki nežno prebudi telo in vas s pozitivno naravnanim duhom in kakšno lepo afirmacijo pripravi na dan poln izzivov.

Lunch; Hatha joga

Lunch joga je joga, ki se dogaja sredi dneva ob sredah.

 

Joga za začetnike

Kot že nakazuje samo ime, je Začetna joga namenjena popolnim začetnikom v praksi joge ali praktikantom, ki si želijo ponoviti osnove položajev, pranajam in ostalih jogijskih tehnik.

Meditacija/Pranajama

Meditacija in pranajame (dihalne tehnike) nam umirijo misli, duha in nas z različnimi tehnikami lahko popeljejo v višja stanja zavedanja.

Pravljična joga

Nova VADBA ZA OTROKE od 2.5 do 6. leta in njihove spremljevalce.

Kundalini joga

Z ponavljajočimi in energičnimi asanami, meditativnimi tehnikami, chantanjem in močnimi dihalnimi vajami kundalini praktikant teži k dvigu kundalini energije. 

 

Individualna vadba

Individualna vadba joge se priporoča vsem, ki si želite z jogo začeti ali seveda tistim, ki se v urniku ne najdete. 

Tae bo Joga

Tae bo joga je sožitje Jina (umirjenost) in Janga (eksplozivnost).

Vadba združuje elemente joge z ročnimi ter nožnimi tehnikami taekwondoja in kickboxa.

Gong

Gong

Gong je starodaven instrument z močnim in prodornim zvenom okrogle oblike različnih velikosti, na katerega se igra s tolkalom. Ima spekter tonov, nadtonov in podtonov, ki ob oddajanju vibracij in zvočnih valov ponesejo človeka v THETA stanje katerega normalno doživljamo vsi pred spanjem.

Ples la femme

Vadba la femme

Nova plesna vadba. La Femme … Ženstvenost, skrivnost žensk, ki jo vsaka zase med in s plesom odkriva pri sebi. 

Prijavi se na naše e-novice

* obvezna polja

Vaše podatke bomo uporabili za namene obveščanja o dogajanju v studiu in informacijami povazani z njegovim delovanjem. Če želite še naprej prejemati e-obvestila Vas prosimo, da označite spodnje polje:

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na povezavo za odjavo od prejemanja obvestil na dnu vsake e-pošte, ki vam jo pošljemo, ali prek naslova natarajastudio@icloud.com.

Za pošiljanje obvestil uporabljamo storitev Mailchimp. S prijavo nanje se zavedate, da bodo vaši podatki shranjeni in obdelovani na Mailchimpu po politiki zasebnosti opisani tukaj.

© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: Sloway spletne rešitve