Gong

Gong je starodaven instrument z močnim in prodornim zvenom okrogle oblike različnih velikosti, na katerega se igra s tolkalom. Ima spekter tonov, nadtonov in podtonov, ki ob oddajanju vibracij in zvočnih valov ponesejo človeka v THETA stanje katerega normalno doživljamo vsi pred spanjem.

 

Predajanje zvokom Gonga je zelo blagodejno, nežno in zdravilno. Zvoki gonga pomirjajo, odpravljajo fizične in psihične napetosti ter bolečine, prečistijo in uravnotežijo čustva, pomagajo širiti zavest in duhovno rast. Kombinirajo se s petjem igralca, kristalnimi posodami, zvončki, školjkami in ostalimi podobnimi instrumenti.

 

Gong je na urniku 1x mesečno, vsako drugo soboto v mesecu ob 19.30 uri. Vodi in igra Vladimir Janc.  

Prijavi se na naše e-novice

* obvezna polja

Vaše podatke bomo uporabili za namene obveščanja o dogajanju v studiu in informacijami povazani z njegovim delovanjem. Če želite še naprej prejemati e-obvestila Vas prosimo, da označite spodnje polje:

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na povezavo za odjavo od prejemanja obvestil na dnu vsake e-pošte, ki vam jo pošljemo, ali prek naslova natarajastudio@icloud.com.

Za pošiljanje obvestil uporabljamo storitev Mailchimp. S prijavo nanje se zavedate, da bodo vaši podatki shranjeni in obdelovani na Mailchimpu po politiki zasebnosti opisani tukaj.

© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: Sloway spletne rešitve