O studiu - Nataraja joga studio

O studiu

O studiu

Nataraja joga studio obstaja od leta 2009. 

Razvijati se je začel v majhnem kletnem joga prostoru v Sostrem.

Iz dveh vadb na teden, ki jih je vodila lastnica in ustanoviteljica Nataša Rhind-Tutt, je studio kmalu na urniku ponujal več različnih vadb in 3 joga učiteljice.

 

Z selitvijo v nove, svetle prostore je studio leta 2012 dobil povsem novo podobo in zagon.

Danes se studio, ki se nahaja v centru Ljubljane, tik ob Zmajskem mostu, ponosno predstavlja kot studio z res velikim izborom različnih vadb in odličnih, certificiranih učiteljev z mednarodno zasedbo.

 

V studiu poleg joge ponujamo še masaže, joga retreate, učiteljski tečaj joge, delavnice z domačimi in predvsem tujimi učitelji, brezplačne dogodke in še kaj.

 

 Poleg tega se studio oddaja tudi za ženstveni ples, balet za mlajše otroke in shakti jogo. 

 

 V studiu uči velika skupina raznolikih, certificiranih učiteljev, ki so vsi po vrsti izjemno prijazni in srčni ljudje.

 

 Vsi v studiu imamo radi svoje telo in zanj dobro skrbimo ter tega naučimo tudi svoje stranke. Delamo s srcem in si vedno radi vzamemo čas za klepet. 

 

 

 

Prijavi se na naše e-novice

* obvezna polja

Vaše podatke bomo uporabili za namene obveščanja o dogajanju v studiu in informacijami povazani z njegovim delovanjem. Če želite še naprej prejemati e-obvestila Vas prosimo, da označite spodnje polje:

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na povezavo za odjavo od prejemanja obvestil na dnu vsake e-pošte, ki vam jo pošljemo, ali prek naslova natarajastudio@icloud.com.

Za pošiljanje obvestil uporabljamo storitev Mailchimp. S prijavo nanje se zavedate, da bodo vaši podatki shranjeni in obdelovani na Mailchimpu po politiki zasebnosti opisani tukaj.

© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: 2digital spletne rešitve