Yin joga

Obstaja več vrst Yin joge, a najbolj poznana je Yin joga  po Paulu Grilleyu, njene korenine pa izhajajo iz meditacijskih tehnik, borilnih veščin in se navezuje na Tradicionalno Kitajsko Medicino.

Yin joga je globoka sprostitvena praksa joge, kjer se predvsem izvajajo pasivni raztegi v kolčnem in ramenskem predelu telesa.

Yin joga je odlična dopolnilna praksa ostalim dinamičnim stilom joge, kjer vadimo predvsem moč in razteznost mišic, medtem ko se pri Yin jogi osredotočamo na gibljivost sklepov, vezivnega tkiva (fascie), zdravje organov in pretočnost Qi energije skozi meridiane.

 

Yin joga je odlična protiutež hektičnemu življenju, kjer smo vedno v pogonu in aktivni, večino časa v stresu (pozitivnem ali negativnem) in z mislimi na opravkih. Yin joga nam da priložnost, da se ustavimo, držimo telesne položaje daljši čas brez velikega napora in, da se v vsakem položaju poglobimo vase in v kratko meditacijo.

 

Je zelo nežna vadba, ki skrbi za naše dobro počutje in predvsem zdrave in gibljive sklepe ter lahkotnost telesa.

 

Za prakso Yin joge priporočamo toplejša, udobna oblačila ali sloje oblačil ter po želji nogavice.

 

 

Yin joga je na urniku ob sredah ob 17.00 in traja 60 minut.

 

 

Vodi jo Melani Topalović.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijavi se na naše e-novice

* obvezna polja

Vaše podatke bomo uporabili za namene obveščanja o dogajanju v studiu in informacijami povazani z njegovim delovanjem. Če želite še naprej prejemati e-obvestila Vas prosimo, da označite spodnje polje:

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na povezavo za odjavo od prejemanja obvestil na dnu vsake e-pošte, ki vam jo pošljemo, ali prek naslova natarajastudio@icloud.com.

Za pošiljanje obvestil uporabljamo storitev Mailchimp. S prijavo nanje se zavedate, da bodo vaši podatki shranjeni in obdelovani na Mailchimpu po politiki zasebnosti opisani tukaj.

© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: Sloway spletne rešitve