Jogalates

Jogalates je vadba, ki deluje iz notranjosti telesa proti mišicam na površju, s poudarkom na manjših mišičnih skupinah. Vadba povezuje vaje za krepitev in gibljivost ter vaje, kjer kot obremenitev uporabljamo upor. Je mešanica joge in klasičnega pilatesa in je primeren za vse stopnje znanja obeh stilov, še posebaj pa priporočamo tovrstno vadbo po porodu, po poškodbah, po daljši odsotnosti fizične vadbe in pri slabi telesni drži.

 

S posebnim sistemom dihanja krepimo globoke trebušne mišice, hkrati pa s tem razbremenimo spodnje hrbtne mišice, kar je tudi preventiva pred poškodbami oziroma bolečinami v spodnjem delu hrbta.

 

Učinki Jogalatesa: – izboljšuje telesno držo – izboljšuje gibljivost in ravnotežje – mišice postanejo dolge in močne – preprečuje in odpravlja bolečine v hrbtu – pomaga pri boljšem spanju – preprečuje nastanek osteoporoze – povečuje telesno moč – deluje antistresno – izboljša koncentracijo

 

Jogalates je na urniku ob četrtkih med 18.45-19.45 uro. Vodi Nataša Rhind-Tutt.

Prijavi se na naše e-novice

* obvezna polja

Vaše podatke bomo uporabili za namene obveščanja o dogajanju v studiu in informacijami povazani z njegovim delovanjem. Če želite še naprej prejemati e-obvestila Vas prosimo, da označite spodnje polje:

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na povezavo za odjavo od prejemanja obvestil na dnu vsake e-pošte, ki vam jo pošljemo, ali prek naslova natarajastudio@icloud.com.

Za pošiljanje obvestil uporabljamo storitev Mailchimp. S prijavo nanje se zavedate, da bodo vaši podatki shranjeni in obdelovani na Mailchimpu po politiki zasebnosti opisani tukaj.

© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: Sloway spletne rešitve