Rocket Joga

Rocket joga je poživljajoča vadba, ki jo je skoval Larry Shultz v San Franciscu kot bolj dostopno variacijo tradicionalne Ashtange. “It gets you there (to nirvana) faster,” je vadbo nekoč opisal učenec joge in kitarist benda Grateful Dead.
 
Ta dinamična in intenzivna vadba s fiksno serijo asan zahteva veliko koncentracije in povezanosti z dihom. Zaradi tega je lahko izjemno meditativna. Z njo skozi soočanje s svojimi mejami in s poslušanjem svojega telesa umirimo živčni sistem ter krepimo telo in um.
 
Rocket vadba je prilagojena za vse nivoje, zaželjeno pa je poznavanje osnovnih asan (ni primerna za popolne začetnike). Asane so tekoče povezane s pozdravi soncu, vadba pa med drugim vključuje ravnotežne vaje na rokah, zaklone in inverzije.
 
 
Na urniku je ob četrtkih ob 17.00-18.30 uri, vodi jo Nataša Rhind-Tutt.

Prijavi se na naše e-novice

* obvezna polja

Vaše podatke bomo uporabili za namene obveščanja o dogajanju v studiu in informacijami povazani z njegovim delovanjem. Če želite še naprej prejemati e-obvestila Vas prosimo, da označite spodnje polje:

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na povezavo za odjavo od prejemanja obvestil na dnu vsake e-pošte, ki vam jo pošljemo, ali prek naslova natarajastudio@icloud.com.

Za pošiljanje obvestil uporabljamo storitev Mailchimp. S prijavo nanje se zavedate, da bodo vaši podatki shranjeni in obdelovani na Mailchimpu po politiki zasebnosti opisani tukaj.

© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: Sloway spletne rešitve