Anamaria Bagarič

Kot plesalka se Anamari že od majhnega ukvarja z gibanjem. V L jubljani je opravila tečaj pilatesa in plesala pri Kjaras Dance Project, nato pa se je ob potovanjih spoznala z Ashtanga jogo. Sistem Ashtange jo je prevzel zaradi repeticije asan, ki so po celem svetu enake, in leta 2014 je odpotovala v mesto Mysore v Indiji, kjer je poglobila svojo prakso in opravila učiteljski tečaj.

 

  Zatem je živela v Kairu, kjer je sodelovala z nacionalno Opero in Akademijo za sodobni ples obenem pa učila jogo po lokalnih studijih. Trenutno študira na ljubljanski Akademiji za ples in kot članica kolektivov Fourklor in Zavod Hu pleše in uči v Sloveniji.

 

Anamaria uči Dinamično jogo 2 ob nedeljah ob 19.30 uri. 

Prijavi se na naše e-novice

* obvezna polja

Vaše podatke bomo uporabili za namene obveščanja o dogajanju v studiu in informacijami povazani z njegovim delovanjem. Če želite še naprej prejemati e-obvestila Vas prosimo, da označite spodnje polje:

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na povezavo za odjavo od prejemanja obvestil na dnu vsake e-pošte, ki vam jo pošljemo, ali prek naslova natarajastudio@icloud.com.

Za pošiljanje obvestil uporabljamo storitev Mailchimp. S prijavo nanje se zavedate, da bodo vaši podatki shranjeni in obdelovani na Mailchimpu po politiki zasebnosti opisani tukaj.

© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: Sloway spletne rešitve