JOGA IN ZVOK: CELOSTNA SPROSTITEV

Vabljeni na zdravilni večer JOGA IN ZVOK-CELOSTNA SPROSTITEV, kjer se bomo s pomočjo uvodnega povezovanja s telesom, ki ga bo vodila Nataša Rhind-Tutt, zlili z zvoki zdravilnih instrumentov ter vstopili v globoko sprostitev in proces samozdravljenja na vseh nivojih.

Zvočno potovanje je namenjeno jačanju stika z notranjo Resnico ter telesnemu, umskemu in čustvenemu samozdravljenju. Osredotočili se bomo na opuščanje strahov, stresa in anksioznosti.

V obdobju tisočerih informacij, ki jih sprejmemo iz okolja skozi svoja čutila v intimo našega Bitja, je izbira zunanjih dražljajev zelo pomembna za dnevno blaginjo.

Na zvočnem potovanju bomo s pomočjo kristalnih posod, šamanskega bobna in glasu ter ostalih holističnih instrumentov soustvarjali varen prostor, kjer bodo naša telesa vstopila v popolno sproščenost in uglašenost.

Nataša bo pred zvočno meditacijo z enostavnimi jogijskimi asanami sprostila področje naše korenske čakre. Vaje ne bodo zahtevne in bodo primerne za vsakogar. Zaradi nekaj gibanja se oblecite v plasteh, ki jih po potrebi odstranite ali dodate. Vadba bo pripomogla, da se lažje sprostimo in sprejmemo vse dobrobiti magičnih zvokov in glasov med zvočnim potovanjem.

Med zvočno meditacijo sproščeno ležimo ali sedimo na blazinah. Prisluhnemo zvokom, meditiramo, opazujemo in čutimo kaj se dogaja znotraj nas. Naša zaznava se med samim dogodkom poglobi in postane subtilnejša-pripelje nas bližje domov v naše srce.

Zvočna meditacija je namenjena vsakemu, ki si želi sprostitve, globljega stika s seboj oziroma aktivacije samozdravljenja. Pred prihodom ni potrebno imeti nobenega predznanja ali priprav.

prispevek: 33 eur po osebi

prijave: natarajastudio@icloud.com 
             ali
            info@svetal.si

Cenik

JOGA IN ZVOK: CELOSTNA SPROSTITEV 33,00
© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: Sloway spletne rešitve