Nataša Rhind-Tutt

Nataša Rhind-Tutt je ustanoviteljica in lastnica Nataraja joga studia. Prej profesionalna plesalka v plešni soli Kazina in Slovenskem plesnem projektu, uči jogo od leta 2007. Gibanje je del njenega življenja že vse od malih nog in po končani plesni karieri je bila joga z vso svojo prefinjeno filozofijo ter celostnim pristopom k življenju in naukom le-tega logična izbira za nadaljno življenjsko pot.Natašine vadbe so več ali manj dinamične narave, prepletene z elementi raznih joga stilov, pilatesa in plesa ter osnovnih prijemov masaže, samomasaže ter dela v dvojicah.Pridružite se vadbi in opazili boste, da vam bodo poglobljeno dihanje, izvajanje neštetih asan, koncentracija in meditacija spremenila življenje ali vam dala širši vpogled vase, vaše telo in vaše želje

 

  šolanje na področju joge ter terapij:

 

– Švedska masaža telesa na ZTI Ljubljana (2001)

 

– Kozmetična šola ZTI Ljubljana (2001)

 

– osnovni tečaj Pilatesa v Pilates centru v Ljubljani (2007)

 

– osnovni tečaj Pilates Body tehnike v Zagrebu (2007)

 

– učiteljski tečaj Suryasakti joge 200 ur pri Jani Colonna v Ljubljani (2008)

 

– pridobljena diploma za strokovno delo v športu, 2.stopnja: Učitelj joge JZS 300 ur

 

– Ashtanga yoga level 1 teacher course pri Davidu Swensonu v Londonu (2010)

 

– tečaj Japonske masaže obraza, vratu in glave v Londonu (The Institute of Traditional Herbal Medicine and Aromatherapy / ITHMA) (2010)

 

– učiteljski tečaj nosečniške joge v Triyoga Studiu, London, pod vodstvom Nadie Narain (2011)

 

- Nike sport yoga teacher training na Nizozemskem (2011)

 

– učiteljski tečaj Pravljične joge pri Urški Božič v Ljubljani (2013)

 

- Pranajama z Evo Debevec (2015)

 

- učiteljski tečaj joge 500 ur v Triyoga studiu, London, Jason Crandell (2017 – 2018)

 

- pridobljena diploma za strokovno delo v športu, 3.stopnja: Učitelj joge JZS 600 ur

 

- Inspired Forrest yoga teacher course pri Ani T. Forrest (2021)

 

- vpisana na Učiteljski tečaj Yin joge pri Dominiku Trznadel (2022)

 

Nataša je poleg svojega poučevanja joge napisala kar nekaj člankov o jogi, bila ambasadorka Nike Športne joge v Sloveniji  ter dela kot vizažistka na področju mode, advertisinga in televizije (hrvaška nadaljevanka Villa Maria, rev.Story, Modna Jana ter ostalo).

 

Od februarja 2016 organizira in vodi tudi Učiteljske tečaje joge 300/200 ur v svojem studiu skupaj z Evo Debevec. Šola je registrirana in priznana s strani Yoga Alliance kot tudi s strani Joga združenja Slovenije in s tem tudi s strani ministrstva za šport.

 

Nataša živi in dela v Ljubljani in Londonu ter je srečna mamica fantka, v prostem času pa rada smuča, plava, hodi na slikarske delavnice, igra bobne, skrbi za svoji mucki in številne rože in se uči kitajščine.

Prijavi se na naše e-novice

* obvezna polja

Vaše podatke bomo uporabili za namene obveščanja o dogajanju v studiu in informacijami povazani z njegovim delovanjem. Če želite še naprej prejemati e-obvestila Vas prosimo, da označite spodnje polje:

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na povezavo za odjavo od prejemanja obvestil na dnu vsake e-pošte, ki vam jo pošljemo, ali prek naslova natarajastudio@icloud.com.

Za pošiljanje obvestil uporabljamo storitev Mailchimp. S prijavo nanje se zavedate, da bodo vaši podatki shranjeni in obdelovani na Mailchimpu po politiki zasebnosti opisani tukaj.

© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: Sloway spletne rešitve