NATAšA RHIND-TUTT: Japonska masaža obraza, vratu in glave

NATAšA RHIND-TUTT: Japonska masaža obraza, vratu in glave

NATAšA RHIND-TUTT: Japonska masaža obraza, vratu in glave

JAPONSKA MASAŽA OBRAZA, VRATU IN GLAVE 

 

je povzeta po tradicionalni metodi negovanja gejš. Tretma traja 75 ali 45 minut (krajši tretma ne vsebuje pilinga, maske ter masaže rok) in se začne s pilingom obraza ter konča z nanosom maske ter negovalne kreme za obraz. Masaža se izvaja z negovalnimi olji ter mešanico eteričnih olj, ki poskrbijo za vašo kožo , določen problem na njej ali zgolj s svojimi prijetnimi dišavami vplivajo na vaše razpoloženje in duševno stanje. Masaža se začne in konča z gibi limfne drenaže, ki pomaga odstraniti odvečne tekočine ter strupe s področja obraza ter vratu, predvsem pa se posveča 9 meridianom, ki potekajo čez obraz, glavo in vrat ter z akopresurnimi pritiski na njih vplivamo na pravilno delovanje notranjih organov, poskrbimo za kožo ter duševno stanje.Masaža je sproščujoče narave in zelo prijetna zaradi nežnih gibov ter izjemnih dišav.

 

Nataša se je za tovrstno masažo izšolala v Londonu na ITHMA inštitutu (The Institute of Traditional Herbal Medicine and Aromatherapy).

 

Uporablja se samo certificirana naravna kozmetika.

 

Tretma se izvaja po predhodni rezervaciji.

 

Cena: 45 minut 35 eur

 

4-ROČNA MASAŽ OBRAZA, VRATU IN GLAVE IN REFLEKSOTERAPIJA STOPAL

 

Za sprostitev, revitalizacijo in regeneracijo

 

Štiri roke dveh izšolanih in izurjenih terapevtk v terapevtskem pristopu, s tehnikami japonske masaže obraza, vratu, glave in masaže stopal, goleni, kolen, s poudarkom na refleksnih in akupresurnih točkah.

 

“Želeli sva ustvariti posebno masažo, ki bi združila vsa najina znanja in bi pomenila novo dimenzijo. Več mesecev sva iskali najbolj učinkovite in harmonične tehnike. Pravijo, da nama je uspelo nekaj res edinstvenega.”

 

                                                                          (Nataša & Katja)

 

Zakaj dve masaži hkrati?

 

Na glavi in nogah potekajo meridiani, energetski kanali, po katerih življenjska energija (Qi) napaja različne predele in organe telesa. V štiriročni masaži terapevtki sočasno stimulirava akupresurne točke na jin in jang meridianih. S tem se telo zelo intenzivno prežarči/prepoji z vitalno energijo, spodbudi notranji zdravilni mehanizem in delovanje vsakega notranjega organa posebej.

 

Usklajeni masažni prijemi telo oskrbijo z energijo, ga očistijo, sprostijo, imajo pa tudi lepotne učinke na kožo.

 

Uporabljava samo naravna, certificirana masažna olja.

 

Čas trajanja: 55 minut

 

Cena:  75 €

 

Lokacija: Nataraja studio (Resljeva 1, Lj)

 

Več informacij in naročanje:  Nataraja studio 041 348 251

Prijavi se na naše e-novice

* obvezna polja

Vaše podatke bomo uporabili za namene obveščanja o dogajanju v studiu in informacijami povazani z njegovim delovanjem. Če želite še naprej prejemati e-obvestila Vas prosimo, da označite spodnje polje:

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na povezavo za odjavo od prejemanja obvestil na dnu vsake e-pošte, ki vam jo pošljemo, ali prek naslova natarajastudio@icloud.com.

Za pošiljanje obvestil uporabljamo storitev Mailchimp. S prijavo nanje se zavedate, da bodo vaši podatki shranjeni in obdelovani na Mailchimpu po politiki zasebnosti opisani tukaj.

© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: Sloway spletne rešitve