Anja Sedlar

Šport je že od malega del mojega življenja (verjetno ob dejstvu, da sta oba starša DIF-ovca, niti nisem imela izbire ????). V drugem razredu sem pričela s treningi plavanja, kar se je hitro razvilo v 9 treningov tedensko in mednarodna tekmovanja. Tako je plavanje, poleg šole, ostalo moja glavna okupacija do konca gimnazije (10-11 let). Nato pa sem prestopila iz bazena na njegov rob in še 11 let učila najmlajše člane kluba v plavalnem tečaju.

 

Vodi bom verjetno ostala zvesta vse življenje – po prenehanju tekmovalne kariere, sem se začela ukvarjati z jadranjem na deski (windsurf) ter se kasneje zaljubila v deskanje na valovih (surfing). Predani pa sem se začela trenirati še potapljanje na vdih oz. apneo. 

 

Ker pa žal nimam škrg, da bi cele dneve preživela pod gladino, se na kopnem ukvarjam z jogo. Le-ta je del mojega življenja že dobrih 10 let. Všeč mi je, kako lahko z eno vadbo hkrati treniraš moč, gibljivost in ravnotežje telesa, poleg tega pa se posvetiš tudi dihu in umirjanju uma.  Joga se mi zdi super kot samostojna vadba, prav tako je odličen dodatek drugim športnim dejavnostim. Po večletnem prakticiranju sem se odločila, da pri Nataraja studiu naredim tečaja za pridobitev licence joga učiteljice. Nekaj malega sem sicer že prej učila, zdaj je še uradno na papirju. V veliko veselje in zadovoljstvo mi je prenašanje mojega znanja ter ljubezni do gibanja drugim.

 

Moj stil joge je dinamičen, igriv in vedno stremim k izboljšavam ter novemu znanju. Sem navdušena nad ustvarjalnimi ter gladkimi prehodi med asanami, všeč so mi ravnotežnostni položaji na rokah in rada svet obrnem na glavo. Zelo me je pritegnila tudi znanost o dihu, ki jo iz joge lahko apliciramo še na ostala področja (meditacija, apnea, premagovanje stresa, vsesplošno počutje).

 

Anja v studiu uči ob nedeljah:19.00-20.15 Dinamična joga 2.

Prijavi se na naše e-novice

* obvezna polja

Vaše podatke bomo uporabili za namene obveščanja o dogajanju v studiu in informacijami povazani z njegovim delovanjem. Če želite še naprej prejemati e-obvestila Vas prosimo, da označite spodnje polje:

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na povezavo za odjavo od prejemanja obvestil na dnu vsake e-pošte, ki vam jo pošljemo, ali prek naslova natarajastudio@icloud.com.

Za pošiljanje obvestil uporabljamo storitev Mailchimp. S prijavo nanje se zavedate, da bodo vaši podatki shranjeni in obdelovani na Mailchimpu po politiki zasebnosti opisani tukaj.

© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: Sloway spletne rešitve