Vladimir Janc - Nataraja joga studio

Vladimir Janc

Rodil sem se v domači hiši v Sevnici. Že od malega sem rad tolkel po raznih kantah in bližnjim razglaševal živce. Svojemu poslanstvu sem sledil kot bobnar v rock skupini. Ko sem presenečen ugotovil, da lahko svoje grlo uporabljam še za kaj drugega kot za kričanje, sem začel študirati solo petje in se vključil v operni zbor ljubljanske opere. Med dopustom na morju sem prvič zaslišal gonge. Začel sem redno romati na Iž in tam spoznavati razna ezoterična znanja. Po opravljenem tečaju za maserja Tajske masaže in gong joge sem se odločil za gonge, ki so me s svojim zvočnim spektrom popolnoma prevzeli. Izobraževal sem se pri mojstrih gonga – Mileni Markovski, Aidanu McIntayru in Donu Conreauxu. Danes svoje znanje poglabljam v Pretnerjevi Šoli za bioterapevte.

 

O GONGIH

 

Gongi vplivajo na vse tri temeljne nivoje človeka: na njegovo fizično, čustveno in duhovno telo. Splošni učinek gongov je stanje večje sproščenosti. Na fizično telo zvoki gonga vplivajo tako, da zvok Om prežame celo telo in previbrira vse celice in jih v resonanci uglasi v skladu z njihovo resnično naravo. Na čustveno telo gongi vplivajo tako, da odpravljajo čustvene bolečine, strahove in blokade. Namesto tega vzpodbujajo odprtost srca, radost, mir, ustvarjalnost, odpuščanje in sprejemanje drugih. Pojavijo se lahko globoke duhovne izkušnje, npr. dvig kundalini energije, občutje duhovne povezanosti celotnega stvarstva, stanja različnih stopenj “praznine”. Zvoki gongov omogočajo uglaševanje negativnih miselnih vzorcev v uravnovešenost, zaradi česar so možna nova, sveža, okrepljena spoznanja in dvig zavedanja.

Prijavi se na naše e-novice

* obvezna polja

Vaše podatke bomo uporabili za namene obveščanja o dogajanju v studiu in informacijami povazani z njegovim delovanjem. Če želite še naprej prejemati e-obvestila Vas prosimo, da označite spodnje polje:

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na povezavo za odjavo od prejemanja obvestil na dnu vsake e-pošte, ki vam jo pošljemo, ali prek naslova natarajastudio@icloud.com.

Za pošiljanje obvestil uporabljamo storitev Mailchimp. S prijavo nanje se zavedate, da bodo vaši podatki shranjeni in obdelovani na Mailchimpu po politiki zasebnosti opisani tukaj.

© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: 2digital spletne rešitve