Melani Topalović

Sem diplomirana fotografinja, ki v svoj objektiv rada ujame podobe narave, portrete, poroke in druge zabave.
 
Gibanje je del mojega življenja. Pri 5. letih sem začela z učenjem klasičnega baleta, ki sem ga po štirih letih zamenjala za jazz-balet in tek.
V srednji šoli sem se prvič srečala z meditativno jogo, kjer smo poleg klasičnih in lahkih asan, peli mantre in pesmi v Sanskrtu.
 
Z bolj ¨resno¨ jogo sem se srečala leta 2019. Znanje joge sem poglobila na učiteljskem tečaju v Nataraja Joga studiju, kjer sem se poleg pravilne izvedbe fizičnih asan, naučila veliko o sami filozofiji joge. Poleg tega, da mi joga pomaga, da fazično krepim telo, me vadba joge uči čuječnosti, prepoznavanja svojim misli in navad in spreminjanja le teh.  Pri vadbi joge mi je pomembno, da se udeleženci počutijo dobro, krepijo svoje telo, se napolnijo z novo energijo in hkrati umirijo svoj um in pridejo bližje k sebi.
 
Melani vodi Čakra Flow jogo ob četrtkih ob 17.15 uri.

Prijavi se na naše e-novice

* obvezna polja

Vaše podatke bomo uporabili za namene obveščanja o dogajanju v studiu in informacijami povazani z njegovim delovanjem. Če želite še naprej prejemati e-obvestila Vas prosimo, da označite spodnje polje:

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na povezavo za odjavo od prejemanja obvestil na dnu vsake e-pošte, ki vam jo pošljemo, ali prek naslova natarajastudio@icloud.com.

Za pošiljanje obvestil uporabljamo storitev Mailchimp. S prijavo nanje se zavedate, da bodo vaši podatki shranjeni in obdelovani na Mailchimpu po politiki zasebnosti opisani tukaj.

© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: Sloway spletne rešitve