Kundalini joga

Kundalini joga

Kundalini joga

Z ponavljajočimi in energičnimi asanami, meditativnimi tehnikami, chantanjem in močnimi dihalnimi vajami kundalini praktikant teži k dvigu kundalini energije. Vaje v Kundalini jogi so krepilne in spodbujevalne, učinki vaj in ostalih tehnik med vadbo pa uravnotežijo dejavnosti žlez z notranjim izločanjem, očistimo živčni sistem in podzavest, pospešimo krvni obtok, sprostimo stres in s ponavljanjem določenih krij opustimo slabe stare razvade.

 

Katarina Hohnec, ki vodi Kundalini delavnice je fizioterapevtka in odlična certificirana učiteljica Kundalini joge.

 

 Na urniku vsako 2. soboto v mesecu v obliki delavnice med 17.00-19.00 uro. Delavnica je 22 eur, če ostanete še na Gong kopeli pa dobite popust na oba dogodka v višini 10%.

Prijavi se na naše e-novice

* obvezna polja

Vaše podatke bomo uporabili za namene obveščanja o dogajanju v studiu in informacijami povazani z njegovim delovanjem. Če želite še naprej prejemati e-obvestila Vas prosimo, da označite spodnje polje:

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na povezavo za odjavo od prejemanja obvestil na dnu vsake e-pošte, ki vam jo pošljemo, ali prek naslova natarajastudio@icloud.com.

Za pošiljanje obvestil uporabljamo storitev Mailchimp. S prijavo nanje se zavedate, da bodo vaši podatki shranjeni in obdelovani na Mailchimpu po politiki zasebnosti opisani tukaj.

© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: Sloway spletne rešitve