Individualna vadba

Individualna vadba

Individualna vadba

Individualna vadba joge se priporoča vsem, ki si želite z jogo začeti ali seveda tistim, ki se v urniku ne najdete. Prilagodimo se vašim potrebam in željam, tako časovno kot prostorsko.

 

“When you are inspired by some great purpose, some extraordinary project, all your thoughts break their bounds: Your mind transcends limitations, your consciousness expands in every direction and you find yourself in a new, great and wonderful world. Dormant forces, faculties and talents become alive, and you discover yourself to be a greater person by far than you ever dreamed yourself to be.”     (Patanjali)

Prijavi se na naše e-novice

* obvezna polja

Vaše podatke bomo uporabili za namene obveščanja o dogajanju v studiu in informacijami povazani z njegovim delovanjem. Če želite še naprej prejemati e-obvestila Vas prosimo, da označite spodnje polje:

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na povezavo za odjavo od prejemanja obvestil na dnu vsake e-pošte, ki vam jo pošljemo, ali prek naslova natarajastudio@icloud.com.

Za pošiljanje obvestil uporabljamo storitev Mailchimp. S prijavo nanje se zavedate, da bodo vaši podatki shranjeni in obdelovani na Mailchimpu po politiki zasebnosti opisani tukaj.

© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: Sloway spletne rešitve