Nataraja joga festival 17., 18. & 19.6.2022 - Nataraja joga studio

Nataraja joga festival 17., 18. & 19.6.2022

Nataraja joga festival 17., 18. & 19.6.2022

Nataraja joga festival 17., 18. & 19.6.2022

2. NATARAJA JOGA FESTIVAL

 

 

lokacija: BIG BERRY KAMP

 

 

 

 

program:

PETEK, 17.6.2022:

- 15.00-19.00 prihod gostov festivala, ki prespijo v kampu Big Berry, dobrodošlica

glavni oder:

- 19.30-20.30 Flow joga (Nataša Rhind-Tutt)

- 20.30-22.00 Šamansko zvočno potovanje (Zala A.Javornik in Žiga M.Agrež)

spremljevalni program 

-20.30-22.00 kino na prostem za otroke

SOBOTA, 18.6.2022:

glavni oder:

- 9.00-10.00 Qi Gong vadba (Shaolin Temple Slovenija)                                                                                            

- 10.15-11.45 delavnica Open Your Heart (Giulia Iurza ITA)                                                                                                  

- 12.00-13.00 Buti joga (Lidija Poljaček ZDA)                                                                                                                                       

- 13.15-15.15 Slikarska delavnica za odrasle in otroke (Nevenka Flajs)                                                                                                   

-15.30-16.30 Kung Fu (Shaolin Temple Slovenija)                                                                                                         

-16.45-17.45 Yoga Dance (Nataša Rhind-Tutt)                                                                                                            

- 18.00-19.15 Rocket joga (Miles Mortensen VB)                                                                                                          

- 20.30-21.30 unplugged nastop + presenečenje večera (kratek show) 

spremljevalni program: 

- 9.00-9.45 otroška joga s starši, 4-8 let

- 11.15-12.00 otroška joga, 8-12 let 

- 16.00-17.00 delavnica za otroke: vrtenje in triki z obroči

- 10.00-19.00 ustvarjalnica za otroke in igre z animatorkami

- 17.30-20.30 poslikava obraza

- 9.00-21.00 masaže po izbiri, 30 min (prijave pobiramo vnaprej) (dodatno doplačilo za masaže)

- 14.00-20.00 palačinke

 

 - Corpocabana prodajni kotiček

 - prodajni kotiček z nakitom

 - prodajni kotiček z Ghee maslom

 

 NEDELJA, 19.6.2022:

glavni oder:

-9.30-10.15 Jutranja joga (Giulia Iurza ITA)

- 10.30-11.15 Yin joga (Nataša Rhind-Tutt)

 

spremljevalni program:

- 10.30-11.30 Animal movement za odrasle in otroke (Miles Mortensen UK)

- od 10.00 naprej:odhod iz hišk

KJE SE PRIJAVIM:

Karte za Joga festival se kupijo preko naše strani,(NAKUP VSTOPNICE) za nočitve na samem kraju dogodka pa nam pišite na mail: natarajastudio@icloud.com. Na voljo so hiške 4+2 (1x spalnica z zakonsko posteljo, 1x splanica z pogradom, 2 pomožni ležišči v "dnevni sobi") ali hiške za 6 oseb. Zakupite lahko tudi prostor za šotor ali kamper. Prostor 1-4 osebe stane 35 eur na noč, rezervacijo za prostor za šotor pa si uredite preko BIG BERRY kampa.

 

CENE FESTIVALA:

V ceni za obisk joga festivala je zajet ves program. Hrano, pijačo in masaže doplačate sami.

 

odrasli:

petek: 47 eur 

sobota: 145 eur 

nedelja: 37 eur 

petek in sobota: 175 eur

sobota in nedelja: 166 eur

petek, sobota in nedelja: 199 eur 

otroci:

do 5 let brezplačno 

od 5-12 let:

petek: 15 eur 

sobota: 50 eur 

nedelja: 15 eur 

petek in sobota: 55 eur 

sobota in nedelja: 55 eur 

petek, sobota in nedelja: 60 eur 

 

 

HRANA IN PIJAČA:

V okviru joga festivala bo na voljo hrana in pijača lokalnega kuharja. Glede na anketo izpeljano 14 dni pred začetkom dogodka bodo ponujali tako mesne kot vegetarijanske obroke.

Hrano in pijačo si plačate sami!

Hrano si lahko prinesete tudi s seboj saj je vsaka hišica opremljen z majhno kuhinjico. Tisti, ki spite v šotoru ali avtokampu pa si lahko pripravljate hrano pred šotori vkolikor vam to odgovarja. V neposredni bližini ni druge restavracije ali trgovine!

 

POMEMBNE INFORMACIJE:

Kamp se nahaja v neposredni bližini reke Kolpe v kateri se je možno ohladiti, zato s seboj prinesite kopalke. Za otroke ste med kopanjem odgovorni starši!

Joga blazine si morate prinesti s seboj.

Organizatorji festivala si pridržujejo pravico do spremembe urnika.

Po prijavi na dogodek oz. najmanj 14 dni pred dogodkom dobite vprašalnik o hrani in rezervacijah za masaže in slikarsko delavnico.

Vkolikor pride do odpovedi dogodka zaradi Covid-19 restrikcij vam izdamo vaucher v vrednosti vašega nakupa za katerokoli našo storitev oz. ponudimo nov datum festivala. 

Če pride do odpovedi z vaše strani zaradi določene samo-izolacije vam ob predložitvi ustreznih dokazil povrnemo 70% vplačanega denarja.....za ostale odpovedi pa se obrnite na Nataraja studio.

KAJ NAJ PRIČAKUJEM:

 

Začnemo v petek zvečer z dobrodošlico in energetsko Flow jogo. Sledi zvočno potovanje z šamanskim igranjem in angelskim petjem ob sončnem zahodu. Žiga in Zala vas bosta zagotovo začarala!

Sobota je glavnina festivala, ko z celodnevno animacijo poskrbimo za vaše malčke med 4-12 letom. Za njih imamo pravljično jogo, jogo za otroke, delavnico trikov z obroči, animal movement z starši, poslikave obraza, raznovrstne igrice, slikarsko delavnico z starši ter seveda reko Kolpo v kateri se lahko okopajo a le pod nadzorom staršev.

Na glavnem “odru” se bo dogajalo marsikaj! Od Jutranjih jog, Buti joge z gostujočo učiteljico iz Amerike, delavnice zaklonov z gostujočo učiteljico iz Italije, Rocket joge z gostujočim učiteljem iz Anglije, Kung-Fuja do slikarske delavnice za odrasle, unplugged koncertom in nastopom znane artistke.

 

Spremljevalno dogajanje bo zajemalo kar nekaj stvari. Čez cel dan si lahko privoščite polurno masažo, skočite v Kolpo, ki je na dosegu roke, opravite nakup joga oblačil po znižanih cenah ali si privoščite nov nakit, se naročite na semi-individualno kratko vadbo na Gyrotonic napravah ali zvočno terapijo in še kaj :).

V nedeljo se bomo verjetno zbudili prijetno utrujeni zato bomo ob jutranjem ptičjem petju dan začeli z nežno vadbo in zaključili naš program z Yin jogo ali Animal movement vadbo. Iz Big Berry hišk in šotorskih parcel moramo do 12.30 oditi a ob lepem vremenu toplo priporočamo da ostanete na kopališču ali pa si konec vikenda polepšate z kolesarjenjem po okolici, najemom kajaka v enem izmed okoliških kampov ali pa si privoščite obisk katerih od odličnih belokranjskih restavracij. Za vse sladokusce priporočamo v tem vikendu obisk restavracije Kapušin le par km od Big Berry kampa. Njihova hrana poboža vsako brbončico v ustih posebaj.

 

Če ne želite spati v središču dogajanja ali pa če se zgodi, da bodo ob vaši prijavi vse hiške že zasedene vam svetujemo kampiranje v treh bližnjih kampih: Kolpa Glamping (Krasinac)Podzemelj ali Krasinac. Seveda pa Bela krajina ponuja tudi številne druge nastanitve – več na tej povezavi.

ZAGOTOVITE SI MESTO NA JOGA FESTIVALU CIMPREJ!

UČITELJI IN NASTOPAJOČI/SODELUJOČI:

Idejni vodja festivala in joga učiteljica Nataša Rhind-Tutt je lastnica Nataraja studia v Ljubljani. Poleg joge se navdušuje nad slikanjem, igranjem bobnov, smučanjem in plavanjem, njena zadnja strast pa je osvajanje kitajščine.

Gostujoča joga učiteljica Lidija Poljaček prihaja iz Amerike in smo jo v Nataraja joga studiu že večkrat gostili in bili nad njo vedno navdušeni. Je izjemna ženska, svetovna popotnica, nekdanja novinarka, ki je intervjujala mnogo znanih oseb in si za vsak svoj rojstni dan podari avanturo, kot je na primer skok s padalom iz letala ali obisk vesoljskega centra.

Nataraja studio prvič gosti dva odlična jogista iz tujine: Giulio Iurza (ki je asistentka na učiteljskih tečajih svetovno znani jogistki Ambra Vallo) ter Milesa Mortensena, ki prihaja iz Avstralije in živi v Londonu. Prej odličen dj in surfer, zdaj prisega na zdravo življenje in dinamično vadbo kot je Rocket joga za katero sam zmiksa glasbo.

Žiga in Zala, šamanski terapevt in izučena pevka nas bosta popeljala v tretje dimenzije v petek zvečer, v soboto pa bosta prodajala svoj izjemno lep nakit.

Naš joga festival je namenjen tako resnim jogistom kot njihovim otrokom. Na nepozaben vikend tako lahko pripeljete tudi svoje malčke (4-12 let), ki jih bomo zaposlili večino sobote z raznimi aktivnostmi. Večino časa bo z njimi priznana jogistka Pravljične joge Maja Zabukovec.

Z nami bodo še:

Nina Bozič, s katero smo se na festivau družili že lani in je prava tempirana energijska bombica z ogromno znanja o gibanju.

Jasminka iz Lilevile, ki naredi najboljšo in najhitrejšo poslikavo obraza na malih ali velikih strankah.

Nevenka Flajs, slikarka, grafična dizajnerka ter odlična prenašalka svojega znanja in

Maša Ferme, za katero smo letos navijali v finalih Slovenija ima talent. Maša poleg obročev obvlada tudi odbojko, je prostovoljka, obožuje naravo in živali, glasbo ter ples.

Shaolin temple Slovenija.

 

 

 

 

Prijavi se na naše e-novice

* obvezna polja

Vaše podatke bomo uporabili za namene obveščanja o dogajanju v studiu in informacijami povazani z njegovim delovanjem. Če želite še naprej prejemati e-obvestila Vas prosimo, da označite spodnje polje:

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na povezavo za odjavo od prejemanja obvestil na dnu vsake e-pošte, ki vam jo pošljemo, ali prek naslova natarajastudio@icloud.com.

Za pošiljanje obvestil uporabljamo storitev Mailchimp. S prijavo nanje se zavedate, da bodo vaši podatki shranjeni in obdelovani na Mailchimpu po politiki zasebnosti opisani tukaj.

© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: 2digital spletne rešitve