Nataraja joga studio - Nataraja joga studio

Novice

Novice

10.08.2021

JESENSKI JOGA ODDIH 11.-14.11.2021: RAZVAJANJE VSEH ČUTOV

Med 11.-14.11. organiziramo popoln joga oddih za vse, ki se želite pocrkljati in si napolniti baterije stran od mestnega vrveža. Ob vsakodnevni jutranji in večerni jogi si bomo privoščili še razvajanje v wellness centru Terme 3000, si izmenjali inspirativno branje za podaljšan vikend ter šli na tri prekrasne izlete v okolico. Ogledali si bomo tropski vrt z orhidejami, v vinski kleti pokušali peneča vina in se preiskusili v delavnici lončarstva. 

Za več informacij si oglejte naše DOGODKE in si čimprej rezervirajte svoje mesto!

04.01.2021

INDIVIDUALNE VADBE

V studiu nas zopet lahko obiščete vkolikor bi imeli z eno od vaditeljic Nataraja studia individualno vadbo ali vadbo z svojimi družinskimi člani, ki jo seveda prilagodimo vašim potrebam in prostemu času.

 

Javite nam svoje želje na: natarajastudio@icloud.com.

31.07.2020

Japonska masaža obraza, vratu in glave v avgustu 2020

V avgustu vas vabimo, da se naročite na Japonsko masažo obraza, vratu in glave po akcijski ceni 28 eur. Akcijska cena velja vsak dan med 7.00-12.00 uro dopoldne. Masaža je sproščujoča in še posebaj priporočljiva za vse, ki imate radi dotik po obrazu in lasišču, za vse, ki imate tenzijske glavobole, stiskate zobe ali imate izsušeno kožo. Traja 50 min, izvaja pa se z visoko kvalitetnimi olji.

 

09.12.2019

BUTI JOGA

V preteklem vikendu smo v studiu gostili Lidijo Poljaček iz Aljaske. Ker nas je njena Buti delavnica tako navdušila smo Lidijo milo prosili, če jo lahko uvrstimo kar na redni urnik dokler ostaja v Sloveniji. Tako je Buti joga vadba na urniku ŽE TO IN NASLEDNJO SREDO!.

Buti joga je mešanica plemenskih plesov, joge in aerobnih gibov za oblikovanje telesa. Poleg tega se vadi na odlično glasbo. Je odlična vadba za decembrsko razploženje. 

03.12.2019

ONE4ALL NARAVNO MAZILO

V studiu prodajamo odlično 100% naravno mazilo One 4 All, ki kožo varuje, jo ohranja zdravo, ji povečuje prožnost in odpornost.

Predvsem primerno za nego in obnovo suhe, trde, prenapete, razpokane kože na prstih rok, dlaneh, stopalih, petah, komolcih ter drugod po telesu in obrazu. Mazilo je primerno tudi za nego suhih in razpokanih ustnic.

 

Uporaba je učinkovita in hitra, izdelek je narejen v obliki mazljive ploščice in spravljen v lično aluminijasto škatlico.

Mazilo je brez konzervansov, brez mineralnih olj, brez alkoholov, ne vsebuje vode, brez umetnih barvil, brez gso, ročno izdelano v Sloveniji in primerno za vegane.

Lepo se vpije v kožo in je zelo prijetnega vonja in otipa.

 

12.11.2019

SEZONA POLNA DELAVNIC

Pridružite se nam na zanimivih delavnicah med vikendi, kjer gostimo tako domače kot tuje učitelje joge in strokovnjake s podobnih področij.

 

Med drugimi bodo v studiu v sezoni 2019/2020 učili gostujoči učitelji: Minnar Martinez iz Severne Kalifornije, Aurora Bowkett iz Anglije, Lidija Poljaček iz Aljaske, Celest Pereira iz Anglije, Katarina Hohnec iz Slovenije, Vladimir Janc iz Slovenije…..

 

12.09.2019

BOGATA JESEN IN ZIMA V NATARAJA STUDIU

Vabimo vas, da se prijavite na katerega od naših dogodkov, ki se bodo odvijala med jesenskimi in zimskimi vikendi. Gostimo odlične tuje učitelje joge ter nekaj naših strokovnjakov iz različnih področij. Pridite na delavnice izdelovanja naravnih mazil in krem, na Jogo smega, na glasbeni večer z Gongom, delavnico Forrest joge, Rocket joge itd……

 

12.08.2019

JOGA BLAZINE LIFEORME

V studiu smo začeli prodajati odlične, eko blazine LIFEORME.

 
Dobite jih v 5ih različnih barvah in treh različnih vzorcih.    

 

 

© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: 2digital spletne rešitve