Največji izbor joga vadb v Nataraja joga studio

Vadbe

Joga

Dinamična joga

Dinamična joga je moderni pristop k jogi in je mešanica različnih stilov joge, ki so jih Nataša, Corey in Anja spoznali na svoji poti izobraževanj ter potovanj po svetu.

Ashtanga 1

Ashtanga joga je zahtevna dinamična vadba, ki prihaja iz Indijskega mesta Mysore in daje poudarek na gibanju usklajenem z dihanjem ( Vinjasa).Ves čas vadbe se prakticira dihalna tehnika Ujjayi dih (Zmagoviti dih).

Rocket Joga

Rocket joga je poživljajoča vadba, ki jo je skoval Larry Shultz v San Franciscu kot bolj dostopno variacijo tradicionalne Ashtange.
 

Joga

Joga. Enostavno in nič več ali manj kot to. 

Yin joga

 Obstaja več vrst Yin joge, a najbolj poznana je Yin joga  po Paulu Grilleyu, njene korenine pa izhajajo iz meditacijskih tehnik, borilnih veščin in se navezuje na Tradicionalno Kitajsko Medicino.

 

 

Jogalates

Jogalates je vadba, ki deluje iz notranjosti telesa proti mišicam na površju, s poudarkom na manjših mišičnih skupinah. 

Stoje na rokah

 

Odlična vadba za vse, ki si želite izpiliti spretnost stanja na rokah. 
 
 

Hot joga

Hot joga je joga, ki se drži načel in zaporedja Bikram vadbe in se vadi v močno ogretem prostoru.

 
 

Mysore

 

 
Ashtanga Mysore is a traditional style of yoga practice that involves individualized instruction within a group setting. 
 

Jutranja Flow joga

Vadba joge, ki nežno prebudi telo in vas s pozitivno naravnanim duhom in kakšno lepo afirmacijo pripravi na dan poln izzivov.

Začetna joga

Kot že nakazuje samo ime, je Začetna joga namenjena popolnim začetnikom v praksi joge ali praktikantom, ki si želijo ponoviti osnove položajev, pranajam in ostalih jogijskih tehnik.

Sadhana (Kundalini)

On-line joga

 

Kundalini joga

Z ponavljajočimi in energičnimi asanami, meditativnimi tehnikami, chantanjem in močnimi dihalnimi vajami kundalini praktikant teži k dvigu kundalini energije. 

 

Zdrava hrbtenica

Vadba Zdrava hrbtenica je prilagojena za izvajanje fizične prakse joge za zdravje hrbtenice.

Individualna vadba

Individualna vadba joge se priporoča vsem, ki si želite z jogo začeti ali seveda tistim, ki se v urniku ne najdete. 

Anusara joga

Vadba je vsak drug mesec v obliki on line vadbe. 

Forrest Inspired Jutranja joga

Gong

Gong

Gong je starodaven instrument z močnim in prodornim zvenom okrogle oblike različnih velikosti, na katerega se igra s tolkalom. Ima spekter tonov, nadtonov in podtonov, ki ob oddajanju vibracij in zvočnih valov ponesejo človeka v THETA stanje katerega normalno doživljamo vsi pred spanjem.

Prijavi se na naše e-novice

* obvezna polja

Vaše podatke bomo uporabili za namene obveščanja o dogajanju v studiu in informacijami povazani z njegovim delovanjem. Če želite še naprej prejemati e-obvestila Vas prosimo, da označite spodnje polje:

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na povezavo za odjavo od prejemanja obvestil na dnu vsake e-pošte, ki vam jo pošljemo, ali prek naslova natarajastudio@icloud.com.

Za pošiljanje obvestil uporabljamo storitev Mailchimp. S prijavo nanje se zavedate, da bodo vaši podatki shranjeni in obdelovani na Mailchimpu po politiki zasebnosti opisani tukaj.

© 2019 Nataraja Studio - Vse pravice pridržane | Produkcija: 2digital spletne rešitve

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih